Ιστορική πρεμιέρα με “μπαμ” από τα Άπτερα

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Άπτερα | 8 Σεπτεμβρίου 2018, 20:44

Στην ιστορική τους πρεμιέρα στην Α' Κατηγορία τα Άπτερα έκαναν την έκπληξη, επικρατώντας με 2-1 στο Κολυμπάρι του φιλόδοξου και αρκετά ενισχυμένου Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το σύνολο του Γιάννη Χαζηράκη δείχνει να βαδίζει έτσι με… κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη σεζόν, κάνοντας ονειρεμένη πρεμιέρα στη “μεγάλη” κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν νωρίς τον αντίπαλό τους και σκόραραν στο πρώτο τέταρτο με τον Π. Τσικουδάκη. Η “απάντηση” ήρθε άμεσα για τους γηπεδούχους που έφτασαν στο 1-1 πέντε λεπτά αργότερα με χτύπημα φάουλ του Σπ. Κολομπάκη.

Τελικά, το νικητήριο γκολ των Απτέρων ήρθε στο τελευταίο 20λεπτο με τον Σελέκο να “βρίσκει” δίχτυα στο 72′ και να γίνεται έτσι η “χρυσή αλλαγή” για τον προπονητή του.

Να σημειωθεί ότι στην ακριβώς προηγούμενη φάση αποβλήθηκε ο Ξεκουκουλωτάκης ενώ με 10 έπαιξαν και τα Άπτερα από το 82′ λόγω αποβολής του Λαβράνου αλλά μπόρεσαν να “κρατήσουν” το σπουδαίο “διπλό”.

Poseidon 2018 19

Ποσειδών Κ.Ρ. (Χρήστος Παπαδογιάννης): Βαρουξάκης, Πολάκης, Παπαδάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Σπ. Κολομπάκης, Καβακόπουλος, Λιανιδάκης, Αντρ. Κολομπάκης (85′ Μπένος), Μαριανάκης, Ζιντιρίδης (70′ Μαραγκουδάκης), Ζντράβκοβιτς.

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Κοζωνάκης, Νησωτάκης, Β. Σελενίτσα (52′ Σελέκος), Α. Τσικουδάκης (76′ Σολανάκης), Τσόλης, Μαρινάκης (67′ Μαρινάκης), Λαβράνος, Νικολάου, Μαθιουδάκης, Π. Τσικουδάκης (59′ Τζ. Σελενίτσα), Κουναλάκης.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards