Ικανοποίηση Παπαβασιλείου

Football League 2 Μαρτίου 2019, 20:48

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στα Τρίκαλα, αν και ο Εργοτέλης έπαιξε για 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κύπριος τεχνικός δε θέλησε να σχολιάσει τη φάση της αποβολής του Μπουτσάκη και πρόσθεσε πως το συγκρότημα του ήταν καλύτερο από τους Θεσσαλούς και είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι.

Αναλυτικά υποστήριξε: «Ήρθαμε να παίξουμε στα Τρίκαλα μετά από μια μεγάλη προσπάθεια στο Κύπελλο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης όπου δώσαμε πάρα πολλές δύναμης προσπαθώντας να διεκδικήσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας μια πρόκριση στους τέσσερις.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και μπορώ να πω ότι αρχίσαμε το παιχνίδι φανταστικά. Είχαμε δυο τρεις πολύ καλές φάσεις για ν ανοίξουμε το σκορ και δυστυχώς στο 13’  μείναμε με 10 παίκτες.

 Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό το γεγονός. Το είδαμε και αυτό στο φετινό πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι μείναμε με 10 παίκτες για περίπου 80 λεπτά η ομάδα μου ήταν καλύτερη στο γήπεδο. Αυτό που βγάλαμε σήμερα ήταν μια σωστή αντίδραση. Συνεχίσαμε να έχουμε το παιχνίδι μας και να δημιουργούμε. Μάλιστα βγάλαμε πράγματα που μας έλειπαν σε προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

 Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Θα μπορούσαμε και να κερδίσαμε με λίγο καθαρό μυαλό στην τελευταία πάσα που υπήρχαν οι προϋποθέσεις σε αρκετές περιπτώσεις. Ίσως μάλιστα ο Efford στην τελευταία ευκαιρία αν ενεργούσε πιο γρήγορα να παίρναμε και αυτό το παιχνίδι.

 Σήμερα κερδίσαμε και ένα ακόμα δικό μας παιδί τον Μανουσάκη. Ένα παιδί που έκανε υπομονή δούλεψε πάρα πολύ σκληρά και περίμενε την ευκαιρία του. Σήμερα την πήρε και  μας έδειξε ότι μπορεί να είναι ένας παίκτης του Εργοτέλη για τα επόμενα χρόνια. Καλή συνέχεια στη ομάδα των Τρικάλων»

Mikel Chania Delivery
xoriatiko
Papantonakis Cards