Ικανοποίηση Μυκονιάτη στο Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ 4 Σεπτεμβρίου 2018, 19:47

Το Ρέθυμνο Cretan Kings συμπλήρωσε 2 εβδομάδες προετοιμασίας και ο Σταύρος Μυκονιάτης είναι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται.

Ο νεαρός προπονητής εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου την ικανοποίηση του από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του στις προπονήσεις και πρόσθεσε πως τα συμπεράσματα είναι θετικά.

Τα φιλικά, μάλιστα, αρχίζουν την Τετάρτη (05/09, 17.00) για τους “βασιλιάδες”, που αντιμετωπίζουν στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια (7-8/09)θα πάρουν μέρος σε τουρνουά στην Ουγγαρία.

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου δήλωσε: «Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια τους. Τώρα μπαίνουμε σε μία σειρά φιλικών παιχνιδιών πάρα πολύ γρήγορα, απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Περιμένουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα σε αυτά που έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα.

Σίγουρα η ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη 100% και είναι απόλυτα φυσιολογικό, με την κούραση να είναι σε υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι τα συμπεράσματα θα είναι θετικά. Θα ταξιδέψει όλη η ομάδα μαζί και αυτό είναι καλό γιατί γνωρίζουμε τα παιδιά ακόμα καλύτερα μέσα από τη λειτουργία της ομάδας. Από κει και πέρα ό,τι αποκομίσουμε θα είναι για καλό, θα δούμε τις αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να τις διορθώσουμε και σε κάθε αγώνα να εμφανιζόμαστε ακόμη πιο βελτιωμένοι».

Σχετικά με τις προσθήκες των Εντ Ντάνιελ και Κιθ Κλάντον, σημείωσε: «Ο μεν Ουάσινγκτον είχε έρθει υπό δοκιμή και για αυτό ήρθε μία εβδομάδα νωρίτερα, άρα είχαμε στο μυαλό μας ότι ίσως δε θα έμενε. Από την άλλη μεριά, στην περίπτωση του Μανιάνγκ η ομάδα δεν είχε υπομονή να περιμένει ακόμη περισσότερο, καθώς το παιδί είχε πρόβλημα με την έκδοση του διαβατηρίου του.

Ήρθαν δύο παιδιά τα οποία είναι αρκετά έμπειρα. Ο Εντ Ντάνιελ έχει παίξει αρκετά χρόνια στην Ευρώπη και σε καλά πρωταθλήματα. Για τον Κιθ Κλάντον δε νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις, είναι αρκετά καλός παίκτης δείχνοντας τις δυνατότητες του στον ΠΑΟΚ.

Πραγματικά μας δυναμώνουν αρκετά αυτά τα δύο παιδιά και αναμένουμε να δώσουν την ανάλογη ποιότητα στη γραμμή των ψηλών».

karta antonis garden