Ικανοποίηση Κολιτσιδάκη

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 19 Αυγούστου 2018, 13:35

Το ΣΥΝΚΑ νίκησε σε εκτός έδρας φιλικό το Σάββατο (18/08) τον Γιούχτα και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του.

Ο τεχνικός του χανιώτικου συλλόγου μίλησε στο athlitiko και τόνισε ότι το συγκρότημά του είχε θετική παρουσία στο ματς, ενώ αναφορικά με την προετοιμασία, πρόσθεσε ότι οι παίκτες του δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις.  

Για την αναμέτρηση των Αρχανών είπε: «Σίγουρα έμεινα ευχαριστημένος. Όταν παίζεις ένα φιλικό εκτός έδρας και κερδίζεις είναι σημαντικό. Μπορεί το αποτέλεσμα σ’ αυτή τη φάση να μην έχει και τόση σημασία, όμως η ομάδα μαθαίνει να νικάει και αποκτάει καλύτερη ψυχολογία. Είχαμε καλή παρουσία στο παιχνίδι».

Όσον αφορά στην προετοιμασία, ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε: «Παρά το ότι υπάρχουν μεγάλες επιβαρύνσεις με τις καθημερινές διπλές προπονήσεις, υπάρχει διάθεση, υπάρχει όρεξη και αυτό μας ικανοποιεί όλους. Τα παιδιά καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια».

Αναφορικά, τέλος, με το φιλικό της Τετάρτης (22/08) απέναντι στον Πλατανιά, ο Κολιτσιδάκης επεσήμανε: «Είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας, όπως τα άλλα. Θα είναι ένα δυνατό τεστ σίγουρα. Ο Πλατανιάς δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα παρουσιάσει, αφού παίρνει τώρα παίκτες, αλλά θα είναι ένα σημαντικό τεστ».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad