«Ικανοποίηση» αλλά και παράπονα για τη διαιτησία από Μαχαίρα, Χαριτάκη

Πόλο 18 Νοεμβρίου 2018, 19:03

Σε δύο άξονες κυμάνθηκαν οι δηλώσεις από τους Ηλία Μαχαίρα και Αντώνη Χαριτάκη για το ισόπαλο 8-8 με τον Εθνικό.

Ο τεχνικός του Ναυτικού Ομίλου τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, εκφράζοντας όμως παράπονα για τα σφυρίγματα των διαιτητών, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Χαριτάκη.

Ο Ηλίας Μαχαίρας τόνισε ότι, «το σημαντικό για μας είναι πως αν συγκρίνουμε με τα περυσινά παιχνίδια έχουμε 4 βαθμούς περισσότερους, καθώς πέρσι είχαμε χάσει από Εθνικό και Παλ. Φάληρο. Θεωρώ ότι αν ήμασταν λίγο πιο ήρεμοι και προσεκτικοί πως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το τρίποντο. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά δείξαμε στη συνέχεια καλά στοιχεία και ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι, περνώντας μπροστά στο σκορ. Νομίζω ότι το παιχνίδι κρεμόταν στο τέλος σε μια κλωστή. Εχουμε κάποια παράπονα από τη διαιτησία, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να μένουμε σ’ αυτά και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία».

Από την άλλη, ο Χαριτάκης σημείωσε τα εξής: «Νομίζω ότι νιώσαμε σα να παίζαμε εκτός έδρας. Κάποιες αποφάσεις των διαιτητών ήταν λίγο τραβηγμένες, παρ’ όλα αυτά δεν φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που ήταν η νίκη, μιας και η ισοπαλία στην έδρα μας δεν θεωρείται καλό αποτέλεσμα. Σε ορισμένα σημεία του αγώνα παίξαμε πάρα πολύ καλά. Στην αρχή ήμασταν λίγο νωθροί και κακοί και αφήσαμε τους αντιπάλους να βάλουν κάποια εύκολα και τυχερά γκολ, κατά τ’ άλλα όμως όσο περνούσε η ώρα ανεβάζαμε την απόδοσή μας και καταφέραμε να τους φτάσουμε στο σκορ. Για τη συνέχεια, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι όπου θέλουμε τη νίκη και μόνο τη νίκη».

 

 

karta antonis garden

Rabona ad