Ιδιαίτερο παιχνίδι για Μπαξεβάνο

Χανιά | 9 Δεκεμβρίου 2019, 13:48

Το παιχνίδι Παναχαϊκή-Χανιά έχει μεγάλη ιδιαιτερότητα για τον προπονητή της ιστορικής ομάδας της Πάτρας, Σπύρο Μπαξεβάνο. 

/Bella Pizza

Για πρώτη φορά ο Μακεδόνας προπονητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχεια αυτής που ο ίδιος οδήγησε στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Πάνω στον Κισσαμικό, στον οποίο πέρασε 4 αξέχαστα χρόνια όπου έκανε δυνατές φιλίες και αγάπησε ιδιαίτερα τον τόπο, ουσιαστικά με τη συμπόρευση με τον ΑΟΧ έχει δημιουργηθεί η ομάδα που από φέτος φέρει τον διακριτικό τίτλο “ΠΑΕ Χανιά”.

Το πέρασμα του 48χρονου προπονητή μνημονεύεται ακόμα, αφού επί των ημερών του ο Κισσαμικός “έγραψε” ιστορία με την κατάκτηση του τίτλου στη Γ’ Εθνική και την άνοδο στη Football League (2014-15), όπου την πρώτη του χρονιά (2015-16) κατετάγη 6ος. Παράλληλα στο Κύπελλο Ελλάδας υπάρχει το ιστορικό 3-0 επί του Πανιωνίου (07/12/2016), που έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα για ιστορικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό σε Λεωφόρο και Περιβόλια.

Οι ιδιαιτερότητες δεν σταματούν όμως εκεί αφού στον αντίπαλο πάγκο θα βρίσκεται ο Αλέκος Βοσνιάδης, τον οποίο ο Σπύρος Μπαξεβάνος στη “δύση” της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε προπονητή στον Θερμαϊκό Θέρμης. Οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις, οι οποίες δεν “ταράχτηκαν” ούτε όταν ο νυν προπονητής των Χανίων διαδέχτηκε τον Μπαξεβάνο στον Ηρακλή. Επίσης δυνατή φιλία η οποία θα καταλήξει σε… κουμπαριά υπάρχει με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργο Τουλουπάκη, τον οποίο είχε συνεργάτη ως προπονητής του Κισσαμικού.

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad