Ιδιαίτερη η βραδιά στα Νεροκούρου (pics)

Ηρακλής Νεροκούρου | 30 Αυγούστου 2018, 16:12

Με απόλυτη επιτυχία διοργάνωσε και την δεύτερη καλοκαιρινή του εκδήλωση ο Ηρακλής Νεροκούρου το βράδυ της Δευτέρας (27/8).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μία βραδιά η οποία εκτός από “πλούσιο” κέφι με τους γνωστούς καλλιτέχνες Νίκο Ζωιδάκη και Μανώλη Κονταρό, περιελάμβανε επίσης μία σειρά από βραβεύσεις.

iraklis

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο Ηρακλής βράβευσε την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία την σεζόν 2004-05, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερων συγκινήσεων, καθώς αναπολήθηκαν σημαντικές στιγμές του παρελθόντος για τον σύλλογο.

Από ‘κει και πέρα τιμητική πλακέτα έλαβε το ΣΥΝΚΑ, ο επικεφαλής της παράταξης της ΕΠΣ Χανίων Στέλιος Βαρουξάκης, η επί σειρά ετών γραμματέας της ΕΠΣ Χανίων Σταυρούλα Λεβάκη καθώς και ο εμβληματικός παράγοντας της ομάδας Γιώργος Κοκολογιάννης.

stavroula

Ακολούθησε στη συνέχεια μία όμορφη βραδιά, η οποία κράτησε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες στο γήπεδο των Νεροκούρου. Ο Ηρακλής από την πλευρά του ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τον στήριξε για ακόμα μία φορά, ανανεώνοντας πλέον το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

kokologiannis

varoyxakis

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden