Ιδανική επιστροφή Τιτάνα στη “μεγάλη” κατηγορία (pics)

Τιτάν Ηρακλής Νεροκούρου | 9 Σεπτεμβρίου 2018, 19:10

Ιδανική επιστροφή στη "μεγάλη" κατηγορία μετά από τρία χρόνια πραγματοποίησε ο Τιτάν, καθώς κατάφερε ν' αξιοποιήσει την έδρα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα των Καλυβών, “χτυπώντας” από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, κατάφερε να επιβληθεί με 2-0 του Ηρακλή Νεροκούρου, στον Βάμο, κάνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στη σεζόν.

Το σκορ άνοιξε ακριβώς στη συμπλήρωση του ημιώρου ο Μπορίσοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός επιχείρησε μία σέντρα-σουτ από το πλάι και αιφνιδίασε τον Πετράκη για να δώσει προβάδισμα με αυτό τον τρόπο στην ομάδα του (1-0).

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 75′ για τον Τιτάνα ο Αρης Μαρινάκης. Ο χαρισματικός επιθετικός πρόλαβε την έξοδο του Πετράκη λίγο μετά τη μεσαία γραμμή και πλάσαρε εύστοχα ουσιαστικά σε κενή εστία από μακρινή απόσταση, κάνοντας έτσι “σεφτέ” στην Α’ κατηγορία, μετά την εξαιρετική χρονιά πέρυσι στη Β’ ΕΠΣΧ.

Στα υπόλοιπα 15 λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν έτσι τους πρώτους 3 βαθμούς της χρονιάς.

Τιτάν (Παναγιώτης Παλαθούρας): Φραγκούλης, Μαρκουλάκης, Κουνδουράκης, Παπαδάκης, Μανουσάκης, Σερενάι (85′ Ράντεφ), Κουτσουπάκης, Μπορίσοφ, Πατσαρίκας (80′ Δρίβαλος), Ποντίκας, Μαρινάκης (65′ Αϊβαζίδης)

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Αυγέρος (65′ Γ. Παπαδημητρίου), Μεσαρχάκης, Κακάρας, Καράκης, Λ. Αγγελάκης, Κοντόπουλος, Τσιριβάκος, Νικολόπουλος (46′ Α. Παπαδημητρίου), Γιαννακούρος, Πατελάκης

Titan

Iraklis Nerokourou

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden