Θρήνος για 21χρονο διαιτητή στη Θράκη – Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα ματς

Ποδόσφαιρο 22 Σεπτεμβρίου 2018, 11:46

Σε ηλικία μόλις 21 ετών ο διαιτητής από τη Θράκη, Νίκος Ντοσίδης, "έφυγε" από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στην ποδοσφαιρική κοινότητα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως αναφέρει το thrakisports ο 21χρονος διαιτητής κατέρρευσε στα τεστ των διαιτητών Γ’ Εθνικής – όπου είχε προταθεί για να ανέβει – και νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες στην Εντατική του Νοσοκομείου Αγία Όλγα στην Αθήνα.

Ήταν γιος του παλαίμαχου διαιτητή Τάσου Ντοσίδη, που από το 2003 έως το 2007 ήταν διαιτητής Β’ Εθνικής.

Η ΕΠΟ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εκ μέρους σύσσωμης της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Ο μόλις 21 ετών διαιτητής από την Θράκη Νίκος Ντοσίδης αγάπησε με πάθος το Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία και στην πορεία του σ΄ αυτά διακρίθηκε για το ταλέντο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Η αγάπη και η εν γένει παρουσία του στη Διαιτησία θα μείνουν στη μνήμη των συναδέλφων του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει….

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Estrella
Papantonakis Cards