Θετικά σχόλια Βλάχου για το Ν.Ο. Χανίων

Πόλο 15 Οκτωβρίου 2019, 17:52

Με πολύ θετικά λόγια για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων εκφράστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εκτίμησε ότι ο ΝΟΧ δεν θ’ αντιμετωπίσει πρόβλημα υποβιβασμού, ενώ από εκεί και πέρα στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο κολυμβητήριο. Οσο για το στόχο της ομάδας του, τόνισε ότι το μυαλό των παικτών του είναι στο ματς της Παρασκευής απέναντι στην ρωσική, Σίντεζ Καζάν, που θα διεξαχθεί στον Πειραιά.

«Το μυαλό μας είναι στο ματς της Παρασκευής όπου είναι σημαντικό απέναντι στη ρωσική Σίντεζ Καζάν. Θέλαμε να παρουσιαστούμε όμως σοβαροί στα Χανιά και νομίζω ότι τα καταφέραμε, ελέγχοντας το παιχνίδι», τόνισε αρχικά, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Πιστεύω ότι τα Χανιά θα βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι και δεν θα έχουν πρόβλημα, όπως έγινε και πέρσι. Πέρσι εμφανίστηκαν πάλι στην κατηγορία και κατάφεραν να παραμείνουν και νομίζω ότι η συνέχειά τους θα είναι καλύτερη. Με πολύ χαρά έχω ακούσει ότι έρχονται πάλι πολλά παιδιά στην πισίνα και όσο μένει ανοικτή υπάρχει πληθώρα παιδιών. Τα Χανιά είναι μια πόλη που πράγματι έχουν βγάλει πάρα πολλούς αθλητές και ιδίως πολίστες.

Οσο για μας, το πρωτάθλημα είναι στόχος, αλλά θα κριθεί στο τέλος. Βασικός μας στόχος είναι κάθε 10-15 μέρες που παίζουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια να ‘μαστε έτοιμοι για να πάμε βήμα-βήμα μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε το ευρωπαϊκό τρόπαιο».

JoyMachine

Rabona ad