Θερμές ευχές σε Χριστοφή

Πανακρωτηριακός | 1 Απριλίου 2018, 22:42

Μία άτυχη στιγμή είχε ο τερματοφύλακας της ομάδας Νέων του Πανακρωτηριακού, Στέλιος Χριστοφής που τραυματίστηκε στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής με τον Κισσαμικό το μεσημέρι της Κυριακής στα Καθιανά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αμέσως μετά τον τραυματισμό του όπου του έγιναν και οι απαραίτητες εξετάσεις. Στην αγωνιστική δράση αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου 20 μέρες όπως αναφέρει το δελτίο τύπου στο οποίο εκφράζονται και οι θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου εύχονται στον τερματοφύλακα της ομάδας Νέων Στέλιο Χριστοφή, καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στις προπονήσεις και τους αγώνες.Ο 15χρονος τερματοφύλακες, στάθηκε άτυχος σε μια φάση στο σημερινό αγώνα (σ.σ. 1/4) Πανακρωτηριακός-Κισσαμικός και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, στο οποίο παρέμεινε επί 5 ώρες και αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις πήρε εξιτήριο. Ο Στέλιος αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις σε 20 περίπου ημέρες.

Mikel Chania Delivery