Θεοδωράκης: Νιώθω λες και με κλέψανε

Football League 14 Ιανουαρίου 2018, 20:47

Για "κλοπή", όπως και ο προπονητής του, έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Καρδίτσας Δημήτρης Θεοδωράκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Κάνουμε μια προσπάθεια, έχουμε χίλια δυο προβλήματα, ήρθαμε από εκεί που ήρθαμε όπως ήρθαμε, κάναμε μια υπερπροσπάθεια στο γήπεδο και θα σταθώ στον τρόπο που χάσαμε το παιχνίδι. Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω λες και με κλέψανε» τόνισε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά έχουν ως εξής: «Ήμασταν καλύτεροι, όποιος πει το αντίθετο θα πει ψέματα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Κάνουμε μια προσπάθεια, έχουμε χίλια δυο προβλήματα, ήρθαμε από εκεί που ήρθαμε όπως ήρθαμε, κάναμε μια υπερπροσπάθεια στο γήπεδο και θα σταθώ στον τρόπο που χάσαμε το παιχνίδι. Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω λες και με κλέψανε. Είμαι πολύ περίεργος και πολύ θυμωμένος για τον τρόπο που χάσαμε το παιχνίδι. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, πολλές τελικές άλλο που δεν σκοράραμε. Είναι κρίμα για μια ομάδα που ήταν στο γήπεδο τόσο καλή να χάνουμε με αυτόν τον τρόπο. Με μηδέν ευκαιρίες… Νιώθω λες και με κλέψανε αυτή τη στιγμή. Ήρθα όπως ήρθα, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια μαζί με τους συμπαίκτες μου και μαζί με τον κόουτς και όλο το τιμ και χάσαμε το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards