Θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στη Νεάπολη

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 12 Οκτωβρίου 2018, 17:58

Με τους φίλους της στο πλευρό της θα αγωνιστεί στη Νεάπολη απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο απαιτούμενος αριθμός για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή συμπληρώθηκε και έτσι το λεωφορείο με τους φίλους της ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής (14/10) από τον χώρο στάθμευσης του καταστήματος της οδού Αν. Γογονή.

Η ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ έχει ως εξής:

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό των Χανίων πως η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει εκδρομή για το Λασίθι, προκειμένου να παρακολουθήσουμε τον αγώνα με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Η εκδρομή είναι ΔΩΡΕΑΝ και η αναχώρηση θα γίνει με λεωφορείο που θα διαθέσει η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και θα αναχωρήσει από τον χώρο στάθμευσης του καταστήματος της οδού Αν. Γογονή, στις 9:30 π.μ. την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Άφιξη στον Άγιο Νικόλαο στις 12 και ελεύθερος χρόνος. Στις 3:30 μ.μ. θα αναχωρήσουμε για το γήπεδο της Νεάπολης, προκειμένου να παρακολουθήσουμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Μετά την λήξη, συγκέντρωση και αναχώρηση για τα Χανιά.

Οι εναπομείνασες θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στον κ. Χρόνη Αγγελάκη, Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας στο τηλ. 6972669602.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad