Θαυμασμός Κάμπος για Περβόλια και Μάλεμε

Πλατανιάς | 18 Ιουλ 2018, 17:35

Οι πρώτες ώρες για τον Πάουλο Κάμπος στα Χανιά, καθώς και για τον συνεργάτη του στο τεχνικό τιμ, Γιάννη Κερλίδη, συνδυάστηκαν με… επισκέψεις στο γήπεδο των Περιβολίων, στο προπονητήριο του Μάλεμε, καθώς και στα γραφεία της ΠΑΕ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως ήταν αναμενόμενο, από τη στιγμή κιόλας που ο Πλατανιάς έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και ένα πολύ σύγχρονο προπονητικό κέντρο, ο Βραζιλιάνος τεχνικός εντυπωσιάστηκε απ’ όσα είδε στο Μάλεμε. Πιο συγκεκριμένα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα και την κατάσταση των γηπέδων αλλά και των βοηθητικών χωρών του Μάλεμε (αποδυτήρια, γυμναστήριο κτλ.).

Στη συνέχεια, ακολούθησε η επίσκεψη στο γήπεδο Περιβολίων, το οποίο ο Πλατανιάς θα συνεχίσει τη νέα χρονιά να χρησιμοποιεί ωςέδρα για τις υποχρεώσεις του στη Φούτμπολ Λιγκ και στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου και εκεί ο Πάουλο Κάμπος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος.

Τέλος, ο νέος τεχνικός του Πλατανιά και ο Γιάννης Κερλίδης, έχοντας τη συνοδεία του τεχνικού διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη, βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, πραγματοποιώντας σύσκεψη προκειμένου να ξεκινήσουν να “τρέχουν” όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα όπως η συμπλήρωση του ρόστερ και φυσικά η προετοιμασία, που όπως έχουμε γράψει, αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad