Θέμελης

Παλαιόχωρα | 12 Σεπτεμβρίου 2018, 22:18

  «Θεωρώ έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτά που ήθελα να δω από τη δική μου ομάδα μέχρι το 60′ βγήκαν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, εν αντιθέσει με το προηγούμενο αγώνα που παίξαμε για το Σούπερ Καπ. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι αφομοίωσαν γρήγορα αυτά που ζητάμε και στο τακτικό κομμάτι. Πετύχαμε ένα […]

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

«Θεωρώ έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτά που ήθελα να δω από τη δική μου ομάδα μέχρι το 60′ βγήκαν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, εν αντιθέσει με το προηγούμενο αγώνα που παίξαμε για το Σούπερ Καπ. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι αφομοίωσαν γρήγορα αυτά που ζητάμε και στο τακτικό κομμάτι.

Πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ, χάσαμε ένα πέναλτι που αν έμπαινε θα γινόταν το 0-2. Από εκεί και πέρα έγιναν αρκετές αλλαγές μετά το 60′. Έμεινα ευχαριστημένος γιατί πραγματικά βγάζουμε στοιχεία τα οποία είναι αυτά που δουλεύουμε και θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι».

Για το πρωτάθλημα: «Σιγά σιγά μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Το πρώτο παιχνίδι είναι μέσα στην έδρα μας και είναι με τον Ατσαλένιο. Δεν υπάρχει σε πρεμιέρα εύκολο παιχνίδι, θέλει μεγάλη προσοχή. Εμείς θεωρώ ότι 99.9% θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Η κλήρωση είναι θεωρητικά εύκολη για εμάς, αλλά εύκολο δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κανένα παιχνίδι αν δεν το δεις αγωνιστικά.

Έχουμε τις ομάδες που θα κυνηγήσουν την πρώτη θέση μετά τα μέσα του πρώτου γύρου. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Εμείς θα κοιτάξουμε το πρώτο παιχνίδι με τον Ατσαλένιο και θεωρώ θα είμαστε έτοιμοι».

Estrella