Θέμελης: Περιμένω από τα παιδιά να δείξουν αντίδραση (video)

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 11 Οκτωβρίου 2019, 20:58

Μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα θέλει να κάνει η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ την Κυριακή φιλοξενούμενη από τον Πόρο. Η Χανιώτικη ομάδα, που είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική, δούλεψε εντατικά αυτές τις δύο εβδομάδες για να αντιστρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τις δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Αστέριος Θέμελης, χρησιμοποίησε αρκετές φορές τη λέξη αντίδραση στις δηλώσεις του για το Κυριακάτικο ματς κι αυτό περιμένει, την αντίδραση των παικτών του. Δηλώσεις για το ματς με τον Πόρο έκανε και ο ποδοσφαιριστής της Χανιώτικης ομάδας, Γιάννης Μποτωνάκης. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στην κάμερα της Νέας Τηλεόρασης…

Αστέριος Θέμελης: «Ευελπιστούμε ότι τη συγκεκριμένη Κυριακή θα παρουσιάσουμε ένα άλλο πρόσωπο. Περιμένω από τα παιδιά να δείξουν αντίδραση. Θεωρώ ότι ήταν εποικοδομητικό το ότι το ρεπό ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα.

Τη δεδομένη στιγμή είμαστε καλά, έχουν γυρίσει σχεδόν όλα τα παιδιά. Έχουμε καταλάβει όλοι ότι το ξεκίνημα που κάναμε δεν ήταν το αναμενόμενο και περιμένουμε αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενη από βαθμούς. Κλείνουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα καθώς αρχίζουμε το πρωτάθλημα με τρία εκτός έδρας παιχνίδια κι ευελπιστώ πραγματικά γιατί τα παιδιά δούλεψαν πολύ καλά αυτές τις δύο εβδομάδες.

Και ο Πόρος όπως και οι προηγούμενες που αντιμετωπίσαμε είναι νεοφώτιστες. Από την άλλη όμως όλες αυτές οι αλλαγές σε πρόσωπα, αναγκαστικές αλλαγές που γίνανε, χωρίς να το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία θεωρώ ότι επηρέασαν εμάς. Θεωρώ ότι το ματς με τον Πόρο θα κριθεί αποκλειστικά από εμάς, το πως θα παρουσιαστούμε.

Υπάρχουν ιδιαιτερότητες, υπάρχει ένα γήπεδο μικρό υπάρχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα με ενθουσιασμό. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτές τις δύο εβδομάδες, δείχνουμε άλλο πρόσωπο στις προπονήσεις και στο δυνατό φιλικό με τον Πλατανιά. Είμαι αισιόδοξος ότι την Κυριακή η ομάδα θα παρουσιάσει άλλο πρόσωπο και -ευχής έργον- άλλο αποτέλεσμα.»

Γιάννης Μποτωνάκης: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όπως και τα προηγούμενα και τα επόμενα. Να εμφανιστούμε όπως πρέπει στο παιχνίδι, έχουμε δουλέψει. Πρέπει να γυρίσουμε το κλίμα σιγά – σιγά γιατί αξίζει σ’ αυτή την ομάδα καλύτερη πορεία και καλύτερη απόδοση. Ακόμη ένα Κρητικό ντέρμπι, όλα τα ντέρμπι κρίνονται στην ποιότητα, αλλά κυρίως στη δύναμη, στη θέληση και στο ποιος το θέλει περισσότερο.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad