Θέμελης: Να ανταμείψουμε τους φιλάθλους μας

Παλαιόχωρα | 1 Σεπτεμβρίου 2018, 16:41

Ο Αστέριος Θέμελης αφού επεσήμανε τον ιερό σκοπό για τον οποίο γίνεται το ματς (στήριξη των πυρόπληκτων), τόνισε στο athlitiko πως στόχος τόσο του ιδίου όσο και των παικτών του είναι η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστήσει το κοινό που θα δώσει το παρών στα Περιβόλια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Κυπελλούχο Παλαιόχωρα και την πρωταθλήτρια ομάδα της περασμένης σεζόν ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Χανιωτών φιλάθλων (2/9 19:00).

Ο 43χρονος προπονητής εξέφρασε μεταξύ άλλων την επιθυμία να γίνει ένα καλό παιχνίδι δίχως σκοπιμότητες ανάμεσα στην ομάδα του και το ΣΥΝΚΑ στον αυριανό τελικό – γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο athlitiko:

«Αυτό που έχει σημασία είναι ο σκοπός που γίνεται και θεωρώ ότι ο κόσμος των Χανίων πρέπει να στηρίξει και να γεμίσει το γήπεδο. Εμείς από τη πλευρά μας, αυτό που θα κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο να ανταμείψουμε τους φιλάθλους μας αλλά και το κόσμο που θα έρθει να δει το παιχνίδι. Να ευχηθώ για άλλη μια φορά να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες πάντα σε αθλητικά πλαίσια και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει το τρόπαιο».

 

Estrella