Θέμελης: Με στεναχώρησε αυτό που είδα (video)

Παλαιόχωρα | 16 Σεπτεμβρίου 2018, 10:21

Ο Αστέριος Θέμελης εμφανίστηκε προβληματισμένος από την εικόνα της Παλαιόχωρας στο φιλικό απέναντι στο Γιούχτα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός τεχνικός του ΑΟΠ, πάντως, εξέφρασε την πίστη του πως το συγκρότημα του τις 2 εβδομάδες που μεσολαβούν μέχρι την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και το ματς κόντρα στον ΠΟΑ, θα δουλέψει και θα παρουσιαστεί έτοιμο.

Αναλυτικά είπε: «Θεωρώ  ότι κάναμε τα χειρότερα 60 μας λεπτά έως τώρα σε φιλικό παιχνίδι, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Πλατανιά, που σ’ αυτό το διάστημα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Με προβλημάτισε πολύ η εικόνα η σημερινή (σ.σ. χθεσινή). Μετά το 60’ αρχίσαμε και βρίσκαμε πατήματα στο γήπεδο, είχαμε τρεξίματα και πετύχαμε ένα όμορφο γκολ.

Είπα, βέβαια, και στους παίκτες μου ότι δε φτάνει να δείχνουμε πράγματα προ τετελεσμένων γεγονότων. Όταν βρεθήκαμε 2-0 πίσω στο σκορ, για να ξυπνήσεις, πρέπει τουλάχιστον να πάρεις μια ισοπαλία.

Θέλουμε πολλή δουλειά. Ευτυχώς αυτή η εικόνα βγήκε σχεδόν 2 βδομάδες πριν το επίσημο ματς με τον Ατσαλένιο. Θα δουλέψουμε. Είμαι πολύ προβληματισμένος. Πραγματικά με στεναχώρησε αυτό που είδα. Πιστεύω στεναχώρησε και τα παιδιά. Θα δουλέψουμε αυτές τις 2 εβδομάδες και στόχος μας είναι στο παιχνίδι με τον Ατσαλένιο να είμαστε έτοιμοι και να παρουσιαστούμε μπροστά στο γήπεδο μας για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, είναι πρεμιέρα και θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα και θεωρώ πως σε 2 εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι».

«Βελτιωνόμαστε»

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Γιούχτα, Μηνάς Πίτσος, ήταν ευχαριστημένος γενικά από την απόδοση των παικτών του στον αγώνα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Κάναμε άλλη μια καλή εμφάνιση σ’ ένα φιλικό απέναντι σε μια ομάδα του ομίλου μας. Να ευχηθώ στην Παλαιόχωρα να εκπληρώσει τους στόχους της και την ευχαριστούμε που μας έκανε την τιμή να διανύσει τόση μεγάλη απόσταση για να παίξει αυτό το φιλικό.

Θεωρώ θα’ ναι μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα. Όσο για μας, βελτιωνόμαστε από φιλικό σε φιλικό, δείξαμε καλό πρόσωπο, αν και έχουμε 2 εβδομάδες ακόμη για να βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, αφού έχουμε ορισμένα κενά διαστήματα. Θεωρώ, βέβαια, ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θ’ αποδίδει καλό και σοβαρό ποδόσφαιρο».

Δείτε στο video του crete2day τις δηλώσεις των δύο προπονητών.

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

 

 

Estrella