Θέμελης: Κατά 99,9% έτοιμοι με Ατσαλένιο

Παλαιόχωρα | 12 Σεπτεμβρίου 2018, 22:32

Τις πρώτες εντυπώσεις για την κλήρωση του πρωταθλήματος για ό,τι αφορά τη δική του ομάδα περιέγραψε ο Αστέριος Θέμελης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός της Παλαιόχωρας αναφέρθηκε στο τέλος του φιλικού αγώνα με τον Πλατανιά, εκφράζοντας την άποψη ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη στις 30 του μήνα για το ματς με τον ΠΟΑ στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

«Σιγά – σιγά μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος», τόνισε ο νεαρός τεχνικός, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Το πρώτο παιχνίδι είναι μέσα στην έδρα μας απέναντι στον Ατσαλένιο. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι σε πρεμιέρα και θέλει μεγάλη προσοχή. Εμείς θεωρώ ότι κατά 99,9% θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Η κλήρωση είναι θεωρητικά εύκολη για μας, αλλά εύκολο δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κανένα παιχνίδι αν δεν το δεις αγωνιστικά. Εμείς παίζουμε με τις ομάδες που θα κυνηγήσουν την 1η θέση μετά τα μέσα του α’ γύρου. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Εμείς θα κοιτάξουμε το πρώτο παιχνίδι με τον Ατσαλένιο και θεωρώ θα είμαστε έτοιμοι», τόνισε.

Στη συνέχεια, για την εμφάνιση που είχαν οι παίκτες του απέναντι στον Πλατανιά, ο Αστ. Θέμελης τόνισε τα εξής: «Θεωρώ έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτά που ήθελα να δω από τη δική μου ομάδα βγήκαν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό μέχρι το 60′, εν αντιθέσει με τον προηγούμενο αγώνα που παίξαμε για το Σούπερ Καπ. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι αφομοίωσαν γρήγορα αυτά που ζητάμε και στο τακτικό κομμάτι. Πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ, χάσαμε πέναλτι που αν έμπαινε θα γινόταν το 0-2. Από εκεί και πέρα έγιναν αρκετές αλλαγές μετά το 60′. Eμεινα ευχαριστημένος γιατί πραγματικά βγάζουμε στοιχεία τα οποία είναι αυτά που δουλεύουμε και θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι».

Estrella