Θέμελης: Εχω πολύ μεγάλη πίστη στα παιδιά

Παλαιόχωρα | 18 Νοεμβρίου 2018, 22:09

Ο Αστέριος Θέμελης, αφού τόνισε ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς με τον ΟΦΙ, ακόμη μια φορά δήλωσε την πίστη του στις ικανότητες και δυνατότητες των παικτών του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός της Παλαιόχωρας έδωσε το “στίγμα” για την επόμενη μέρα, σημειώνοντας ότι η ομάδα του ό,τι έχασε απέναντι στον ΟΦΙ θα πάει με σκοπό να το πάρει στον Κορυδαλλό, στο δύσκολο παιχνίδι με την Προοδευτική.

Όσον αφορά τον ΟΦΙ ευχήθηκε στην ομάδα της οποίας τη φανέλα φόρεσε κατά το παρελθόν να πετύχει τον στόχο της και να ανέβει στη Football League.

Themelis Diloseis

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον φίλο μου, Γιάννη Μάγγο, γιατί πραγματικά αυτό που είπα στους παίκτες μου αντικατοπτρίζει την εικόνα αυτή που έδειξε ο ΟΦ Ιεράπετρας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια ομάδα “γεμάτη”, με έμπειρους παίκτες, με ένα πολύ καλό προπονητή και με μια φιλοσοφία, με την οποία στο τέλος πιστεύω θα δικαιωθούν και θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι και πρώτοι. Πολλές φορές τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που αντικατοπτρίζουν την εικόνα του αγωνιστικού χώρου. Δίνω συγχαρητήρια στα δικά μου παιδιά και ίσως να γίνω γραφικός αυτή τη φορά, γιατί μπορεί το σκορ να ήταν 0-2 ή 0-3, αλλά είχαν την υπομονή, παίζανε ορθόδοξα και πάρα πολύ καλά, αλλά μας κόστισε η εμπειρία και εκτελεστική δεινότητα που έχουν οι παίκτες του ΟΦ Ιεράπετρας, ίσως και η ψυχολογία. Παρ’ όλα αυτά, θα το ξαναπώ, είμαστε μια νεανική ομάδα, που πραγματικά χαίρομαι και είμαι υπερήφανος που είμαι προπονητής της, γιατί αυτά τα παιδιά κάθε μέρα μου δίνουν πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το αποτέλεσμα είναι “βαρύ” και μας στεναχωρεί. Ομως έχουμε ξαναπεράσει το ίδιο και το ξεκίνημά μας ήταν πολύ δύσκολο. Έχω πολύ μεγάλη πίστη σε αυτά τα παιδιά, θα δουλέψουμε όλη αυτή την εβδομάδα για το δύσκολο παιχνίδι με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό. Θα πάμε να πάρουμε εκεί αυτό που χάσαμε εδώ πέρα. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στον Γιάννη (Μάγγο) και στον δεύτερο γύρο όταν θα πάμε εκεί ήδη η ομάδα του να είναι στον στόχο και να επιτευχθεί αυτός και να καταφέρουν να βγάλουν αυτή την ομάδα, που πέρασα από εκεί και με υπερηφάνεια τίμησα τη φανέλα της. Υγεία και καλή συνέχεια…».

Απόδοση δηλώσεωνathlitiko

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad