Θέμελης: Εγιναν πράγματα που είχα πολλά χρόνια να δω

Παλαιόχωρα | 30 Σεπτεμβρίου 2018, 20:19

Εξοργισμένος με τη διαιτησία του Σωτηριάδη και το πέναλτι που δεν δόθηκε στο χρόνο των καθυστερήσεων στην ομάδα του δήλωσε ο Αστέριος Θέμελης μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΠΟΑ.

Ο τεχνικός της Παλαιόχωρας παρουσιάστηκε… πυρ και μανία με τον ρέφερι από την ΕΠΣ Λασιθίου, στον οποίο ουσιαστικά “αφιερώθηκε” στις δηλώσεις του.

«Καταρχήν, αυτό που θα πω δεν έχει κανένα ίχνος μομφής προς το σωματείο του Ατσαλένιου, που κάθε χρόνο δίνει άλλωστε τα διαπιστευτήρια του στην κατηγορία. Αυτό που θα πω όμως, είναι αυτό που έγινε στο γήπεδο… Εμείς είμαστε αυτοί που θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και σήμερα πραγματικά έφυγε εξοργισμένος, στεναχωρημένος και όχι γιατί η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και έχασε», τόνισε αρχικά ο Αστέριος Θέμελης συνεχίζοντας ως εξής: «Εγιναν πράγματα που είχα πολλά χρόνια να δω. Δεν είναι δικαιολογίες. Καταρχήν, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για την προσπάθεια που έκαναν και γιατί άντεξαν σε όλο αυτό που έγινε για 90 λεπτά. Ηταν ένα παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Ο Ατσαλένιος πήγε καλύτερα και είχε καθαρά την κατοχή της μπάλας σε όλο το α’ ημίχρονο, αλλά και τις φάσεις. Στο β’ ημίχρονο, όμως, η ομάδα μου κέρδισε κατά κράτος μέτρα στο γήπεδο, δημιούργησε ευκαιρίες. Σήμερα χάθηκε ο λογαριασμός! Δεν ξέραμε πόσα λεπτά παίζουμε, πόσος χρόνος απομένει… Πραγματικά, δεν μιλάω σαν προπονητής, αλλά σαν άνθρωπος που είμαι 25 χρόνια στα γήπεδα και με στεναχώρησε αυτό που είδα. Θεωρώ ότι το λάθος είναι ανθρώπινο και όχι κάτι άλλο, γιατί αλλιώς το ποδόσφαιρο θα γυρίσει πολλά χρόνια πίσω. Αυτό που είπα και στον συγκεκριμένο άνθρωπο, είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών μας είναι 19 ετών και αυτά τα παιδιά είναι μέσα στα αποδυτήρια τώρα και κλαίνε. Πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα στον κόσμο που ήρθε και να βλέπουμε τα πράγματα για το καλό του ποδοσφαίρου. Σήμερα δεν έγινε αυτό, δεν πειράζει, εμείς συνεχίζουμε… Αυτό που χάσαμε θα το βρούμε κάπου αλλού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έγινε και αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής θα πάμε να πάρουμε εκεί αυτό που έχουμε χάσει».

Από εκεί και πέρα και σε ερώτηση που του έγινε για το πού εντοπίζει εκτός της διαιτησίας την ήττα της ομάδας του και αν ενδεχομένως διέκρινε κάποιες αδυναμίες, τόνισε τα εξής: «Δεν έχει να κάνει με κάποιες αδυναμίες δικές μας, γιατί φάσεις έγιναν. Είμαστε μια ομάδα και με πολλά νέα παιδιά σε ηλικία. Θέλουμε χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, στο β’ ημίχρονο η ομάδα μου κάλυψε πάρα πολλά τρεξίματα, δημιούργησε προϋποθέσεις, έγιναν φάσεις, οι οποίες, θα πω κάτι που είναι τραβηγμένο, δεν μας άφησαν να μπει η μπάλα στα δίχτυα και ελπίζω να μη με διαψεύσει το βίντεο. Θέλω να δούμε το παιχνίδι κι αν έχω κάνει λάθος θα ζητήσω συγνώμη. Θεωρώ όμως με την τόση εμπειρία που έχω από τα γήπεδα ότι δεν κάνω λάθος ή ότι το λάθος που έγινε είναι ανθρώπινο και όχι κάτι άλλο».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad