Θέμελης: Δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο, αστεία και παιδικά τα γκολ

Παλαιόχωρα | 21 Οκτωβρίου 2018, 19:08

Πολύ απογοητευμένος δηλώνει ο Αστέριος Θέμελης για την εμφάνιση και την ήττα της Παλαιόχωρας στο Κερατσίνι. «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ήττα και από Δευτέρα θα ζητήσω ραντεβού με τη διοίκηση», τονίζει μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΑΟΠ.

Συγκεκριμένα, ο Θέμελης χαρακτηρίζει αστεία και παιδικά τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, ζητά συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου που βρέθηκε στο Κερατσίνι και απομένει να φανεί τι θα συζητήσει με τη διοίκηση της Παλαιόχωρας στη συνάντηση που θα έχει.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Θέμελη στο athlitiko είναι η εξής:

«Καταρχήν θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο του ποδοσφαίρου που ήρθε στο Κερατσίνι να δει μια αναμέτρηση δυο ομάδων που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική. Η αγωνιστική εικόνα που παρουσιάσαμε ήταν κάκιστη, δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο και σε κάποιες στιγμές που μπήκαμε, ήταν απλά και για προσφέρουμε απλόχερα τρία πολύ όμορφα δώρα στον αντίπαλο. Χωρίς να θέλω να μηδενίσω τη προσπάθεια του Κερατσινίου και τη νίκη του, που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, τα τρία γκολ που δεχθήκαμε, ήταν λίαν επιεικώς αστεία και παιδικά. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ήττα αυτή και από Δευτέρα θα ζητήσω ραντεβού με τη διοίκηση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και εμείς δεν έχουμε το περιθώριο γι’ άλλες απώλειες. Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα τους χεριού οι παίκτες που είχαν τη ψυχή να ανταποκριθούν».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad