Θέμελης: Αυτή τη νίκη τη χρειαζόμασταν όλοι

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 13 Οκτωβρίου 2019, 19:11

Ανακουφισμένος για τη νίκη που πέτυχε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στο Μαρτινέγκο επί του Πόρου δήλωσε ο Αστέριος Θέμελης.

Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας τόνισε ότι αυτή τη νίκη την έχει ανάγκη όλη η ομάδα, γιατί το τελευταίο διάστημα, «υπήρχε στεναχώρια γιατί υπάρχουν παίκτες αξίας, οι οποίοι αυτό το διάστημα δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν νικηφόρα», όπως ακριβώς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με τον Θέμελη, η ομάδα του παρουσίασε μεγαλύτερη πίστη και συγκέντρωση στο πλάνο της, σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια που προηγήθηκαν.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα και το ρεπό που είχαμε, δουλέψαμε πάρα πολύ αυτές τις δύο εβδομάδες και θεωρώ σήμερα ότι τα παιδιά έκαναν πολλή μεγάλη προσπάθεια. Καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη και αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί ο αντίπαλος θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογο προπονητή. Είχαμε δει τον Πόρο και ξέραμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο λόγω και του γηπέδου, επειδή είναι ιδιαίτερο και μικρό στις διαστάσεις του. Είχαμε πει να πιέσουμε ψηλά και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, κάτι που έγινε πολύ νωρίς. Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, τη χρειάζονταν τα παιδιά, αλλά και όλοι όσοι ανήκουν σε αυτό το σύλλογο γιατί το τελευταίο διάστημα υπήρχε στενοχώρια γιατί υπάρχουν παίκτες αξίας, πολύ καλοί, οι οποίοι αυτό το διάστημα δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν νικηφόρα. Αυτό το καταφέραμε έστω και λίγο αργά, την 4η αγωνιστική, όπως έχω τονίσει το πρωτάθλημα είναι μικρό. Βάζουμε κάτω τα κεφάλια μας γιατί έρχονται δύο δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας, με Γιούχτα και ΠΟΑ. Μπορούμε σήμερα να χαρούμε γιατί τα παιδιά έδειξαν αυτό που αξίζουν. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στο φίλο μου Λεωνίδα (Τιτομιχελάκη) που είναι ένας αξιόλογος προπονητής και η δουλειά του φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Πόρου, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, αν και στο τέλος έγιναν κάποια μικροεπεισόδια, αλλά δεν έχει να κάνει με την ομάδα του Πόρου. Ηταν ένα κρητικό ντέρμπι και όλα πήγαν καλά. Θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο β’ γύρο».

Για το τι είχε το ΣΥΝΚΑ σε αυτό το παιχνίδι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα: «Είχαμε μεγαλύτερη πίστη για τη νίκη και συγκέντρωση σε όλα αυτά που δουλέψαμε τις δύο προηγούμενες εβδομάδες. Νομίζω ότι αυτό που έλειπε ήταν η τύχη γιατί μέχρι σήμερα ό,τι λάθος είχαμε κάνει, το είχαμε πληρώσει. Σήμερα, η τύχη μας χαμογέλασε στην αρχή, αλλά μετά κάναμε πολύ καλή διαχείριση και καταφέραμε και πήραμε ένα σπουδαίο “τρίποντο” το οποίο θα μας δώσει ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad