Θέμελης: Απουσίες, απειρία, καθαρό μυαλό…

Παλαιόχωρα | 14 Οκτωβρίου 2018, 20:06

Τους λόγους της ήττας για την ομάδα του από τον Γιούχτα ανέλυσε ο Αστέριος Θέμελης. Σύμφωνα με τον τεχνικό της Παλαιόχωρας, η απειρία, το καθαρό μυαλό που δεν είχαν οι παίκτες του και η απουσία των Πάγκαλου, Παλιάτσιου και Ζαχαράκη "κόστισαν" το θετικό αποτέλεσμα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Μηνά Πίτσο για τα καλά του λόγια και να του ευχηθώ να πραγματοποιήσει τους στόχους με την ομάδα του», τόνισε αρχικά ο Αστέριος Θέμελης, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής για το ματς: «Θεωρώ ότι αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες ήταν καθαρά η εμπειρία. Είμαστε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες. Θεωρώ ότι δεχθήκαμε ένα γκολ πανομοιότυπο όπως με τον Ατσαλένιο. Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά μας έλειψε το καθαρό μυαλό, δεν είχαμε καθαρές επιλογές, είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είναι ακόμα νωρίς, είμαστε στην 3η αγωνιστική. Προσωπικά με καλύπτει ότι τα παιδιά έχουν διάθεση και φιλοδοξίες, δείχνουμε ότι πατάμε καλά στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, θα δουλέψουμε, έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα με το Κερατσίνι. Δεν κοιτάζουμε κάτι άλλο, θα έχουμε το κεφάλι ψηλά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και με την θέληση που δείχνουν τα παιδιά θα ξεπεράσουμε τα άσχημα αποτελέσματα και θ’ ανατρέψουμε την κατάσταση».

Για την “απουσία” του γκολ μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, τόνισε: «Σήμερα φάνηκε καθαρά η απουσία των παιδιών που έλειπαν, του Πάγκαλου και του Παλιάτσιου που είναι οι δύο βασικοί μας σέντερ φορ, αλλά και του Ζαχαράκη. Είναι τρεις έμπειροι παίκτες, οι οποίοι σήμερα ήταν πασιφανές ότι η έλλειψή τους μας κόστισε. Είμαι ευχαριστημένος όμως από την προσπάθεια που έκαναν τα άλλα παιδιά, απλά μας λείπει η εμπειρία και το καθαρό μυαλό για να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Θα δουλέψουμε, θα βάλουμε κάτω το κεφάλι κι ευελπιστώ ότι αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής θα ξαναγυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad