Θέμα χρόνου η επιστροφή στην Παλαιόχωρα

Παλαιόχωρα | 21 Σεπτεμβρίου 2018, 22:12

Για την επιστροφή στη φυσική της έδρα ετοιμάζεται όπως φαίνεται η Παλαιόχωρα. Μάλιστα, οι πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η ομάδα του Αστέριου Θέμελη θα μπορούσε να επιστρέψει στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Γιούχτα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Εδώ και καιρό πραγματοποιούνται έργα στο γήπεδο, τα οποία αφορούν την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου. Οι εργασίες έχουν προχωρήσει αρκετά και λίαν συντόμως το γήπεδο θα είναι σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο προκειμένου να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Από κει και πέρα, η επιστροφή για τους “κίτρινους” στη φυσική τους έδρα είναι ένα θέμα που θα ικανοποιήσει και τον κόσμο της Παλαιόχωρας με βάση ότι η παρουσία του στο γήπεδο θα είναι μαζικότερη απ’ ό,τι στην Κάντανο. Τουλάχιστον αυτό εκτιμάται από τους ανθρώπους της περιοχής. Ας σημειωθεί βέβαια κάτι που είναι γνωστό, ότι το γήπεδο της Παλαιόχωρας μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν έχει φιλοξενήσει παιχνίδια Γ’ εθνικής κατηγορίας, αλλά αυτό φαίνεται πια ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί.

Στο φιλόξενο πάντως γήπεδο της Καντάνου, η Παλαιόχωρα δεδομένα θα δώσει το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΟΑ.

Estrella