«Θέμα συνένωσης ΑΟΧ/Κισσαμικού – Πλατανιά»!

Ποδόσφαιρο 17 Αυγούστου 2018, 14:10

Ενα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα φέρνουν στο προσκήνιο τα σημερινά "Χανιώτικα Νέα", καθώς όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ, εντός του καλοκαιριού, ΑΟΧ/Κισσαμικός και Πλατανιάς μελέτησαν και αξιολόγησαν θέμα συνεργασίας.

Σκοπός των συζητήσεων που σύμφωνα με το ρεπορτάζ έγιναν μεταξύ των κυρίων Μαθιουλάκη και Ροκάκη ήταν να “κατέβει” μια ομάδα (ίσως με το όνομα “Χανιά”) στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ! Οπως αποδεικνύεται από τα ίδια τα γεγονότα, κάτι τέτοιο δεν μπόρεσε να συμβεί κι έτσι οι δύο ομάδες συνεχίζουν να πορεύονται ανεξάρτητα.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας είναι το εξής:

«Ενα σημαντικό θέμα φέρνουν στο προσκήνιο σήμερα τα “Χ.ν.”, ένα θέμα που όπως αποδεικνύεται δεν μπόρεσε μεν να προχωρήσει, παρ’ όλα αυτά, σημασία έχει ότι τέθηκε προς διαβούλευση. Μάλιστα, η πληροφόρηση αναφέρει ότι οι συζητήσεις δεν ήταν σύντομες, αλλά διήρκεσαν αρκετό καιρό χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Γιατί οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε συμφωνία, ούτε αυτό έχει αποσαφηνιστεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι δημιουργήθηκαν αρκετά ζητήματα για τα οποία δεν μπόρεσε να βρεθεί σημείο επαφής.

Συγκεκριμένα, το θέμα που απασχόλησε αυτό το καλοκαίρι, τουλάχιστον τους επικεφαλής των δύο διοικήσεων αφορούσε την πιθανή ένταξη του Πλατανιά στην ήδη υφιστάμενη συνεργασία ΑΟΧ και Κισσαμικού! Ενα θέμα που, επιβεβαιωμένα, συζητήθηκε μεταξύ των κυρίων Μαθιουλάκη και Ροκάκη, αλλά τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι δεν μπόρεσε να επέλθει συμφωνία.

Σε αυτή την περίπτωση, ίσως, γιατί ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί κάτι ειδικότερα που ν’ αφορά την ονομασία, το όνομα να ήταν “καινούργιο”, μία ομάδα, “Χανιά”, αλλά σε κάθε περίπτωση, η ουσία είναι ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός από τη μία και ο Πλατανιάς από την άλλη θα συνεχίσουν όπως είναι τώρα, κάνοντας ο καθένας χωριστά την πορεία τους στη Φούτμπολ Λιγκ…».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad