“Θέμα” για τα αποδυτήρια των Μουρνιών – Ανακοινώσεις από ΑΟΧ, Μινώταυρο

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 19 Νοεμβρίου 2018, 17:22

Θέμα δημιουργήθηκε σχετικά με το χώρο των αποδυτηρίων που φιλοξενήθηκαν τα κορίτσια του Α.Ο. Χανιά για το παιχνίδι με τις Ν. Εργοτέλη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας το οποίο διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο των Μουρνιών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα ο Ερασιτέχνης ΑΟΧ καταγγέλλει ότι βρήκε τα αποδυτήρια κλειδωμένα με αποτέλεσμα όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «τον εκνευρισμό και τη σύγχυση των κοριτσιών».

Μετά την ανακοίνωση του ΑΟΧ, τοποθετήθηκε για το θέμα και ο Μινώταυρος, σημειώνοντας από την πλευρά του ότι παραχωρεί τις «ιδιόκτητες και αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις του» στο πλαίσιο που κάθε φορά αυτό είναι εφικτό.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση από τον ΑΟΧ είναι η εξής:

«Το Δ.Σ. του ΑΟ Χανιά αντιπροσωπευτικής ομάδας του Νομού μας στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΠΟ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την απαράδεκτη ενέργεια των εκπροσώπων του γηπέδου του Μινώταυρου γιατί κλείδωσαν τα αποδυτήρια της ομάδος μας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση και εκνευρισμός στις παίκτριες μας. Παρόλα αυτά η ομάδα μας νίκησε 6-1 την ομάδα του Εργοτέλη. Συγχαρητήρια στον Προπονητή και στις παίκτριες μας καθώς και στον φίλαθλο Κόσμο για την υποστήριξη στην ομάδα μας. 
Το Δ.Σ.».

Η ανακοίνωση από τον Μινώταυρο είναι η εξής:

«Σε απάντηση στην ατυχέστατη ανακοίνωση-καταγγελία του ερασιτέχνη ΑΟΧ δηλώνουμε τα εξής.
Ο ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ όπως εδώ και χρόνια κάνει, θα συνεχίζει να εξυπηρετεί το σωματεία του νομού μας, παραχωρώντας τις ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ εγκαταστάσεις του γηπέδου ΜΟΥΡΝΙΩΝ στα πλαίσια που οι χώροι του γηπέδου κάθε φορά το επιτρέπουν».

Estrella

Rabona ad