Θέλει τη νίκη ο Γιούχτας

Γ' Εθνική 15 Μαρτίου 2019, 20:33

Ο Γιούχτας είναι έτοιμος για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (17/03) απέναντι στην Επισκοπή, όπου θα κυνηγήσει τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι Αρχανιώτες γνωρίζουν πως δε θα έχουν και τόσο απλό έργο, όμως θέλουν τους τρεις βαθμούς. Αυτό δήλωσαν, εξάλλου, τόσο ο Γιώργος Κόλλιας, όσο και ο Σπύρος Σφυρογιαννάκης, αναφερόμενοι στη συνάντηση με τους Ρεθυμνιώτες.

Αρχικά ο έμπειρος τερματοφύλακάς είπε: «Είναι άλλο ένα δύσκολο ματς, με την Επισκοπή εκτός έδρας, που έχει θέσει στόχους πρωταθλήματος από την αρχή της χρονιάς. Βρισκόμαστε σε διαφορά τριών βαθμών από αυτήν την ομάδα όπως και έχουμε και τρεις βαθμούς διαφορά από την κορυφή.

Μια νίκη μας φέρνει στην κορυφή, κάτι άλλο θα μας φέρει πιο χαμηλά. Πάμε για ό,τι καλύτερο σε μια δύσκολη έδρα, με μια καλή ομάδα, να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και αυτό θα διεκδικήσουμε».

Ο νεαρός επιθετικός, από την πλευρά του, δήλωσε: «Είναι ένα κρητικό ντέρμπι, παίζουμε με μια πολύ δύσκολη ομάδα, την Επισκοπή, θέλουμε τη νίκη, θέλουμε να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις. Είμαστε όλοι καλά, όλοι οι παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα αρκετά, και συνεχίζουμε Κυριακή ανά Κυριακή».

Δείτε τις δηλώσεις τους στο crete2day:

Mikel Chania Delivery