Θέλει να “χτίσει” νέο σερί – Πρώτο εμπόδιο ο Βόλος

Πλατανιάς | 23 Μαρτίου 2019, 12:17

Ενα από τα σημαντικότερα παιχνίδια δίνει στις τρεις το μεσημέρι ο Πλατανιάς, φιλοξενώντας στα Περβόλια το Βόλο. Στόχος για την ομάδα του Γιάννη Τάτση είναι να μπορέσει να φτάσει στη νίκη, πλησιάζοντας έτσι τις πρώτες θέσεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Πλατανιάς θέλει να δείξει σε αυτό το παιχνίδι ότι η απόσταση που τουλάχιστον τον χωρίζει από το Βόλο δεν είναι πραγματικά τόσο μεγάλη… Μάλιστα σε αυτό το γεγονός θα μπορούσαν να βοηθήσουν και οι επιστροφές των παικτών που δεν αγωνίστηκαν στα Τρίκαλα, του Μιγκέλ και του Στέλιου Ποζατζίδη, δύο βαρυσήμαντων μονάδων της ομάδας. Από την άλλη, εκτός βρίσκεται ο τιμωρημένος Μποσέτι, αλλά και ο Ουές που προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική Ελπίδων.

Σίγουρα, η ήττα στα Τρίκαλα έκοψε τη φόρα του Πλατανιά, ο οποίος μέχρι εκείνο το παιχνίδι μετρούσε οκτώ παιχνίδια αήττητος, αλλά από ‘δω και πέρα ο στόχος είναι να χτίσει ένα νέο σερί, με το βατό πρόγραμμα να του δίνει αυτή την ευκαιρία. Υπενθυμίζεται ότι οι επόμενες μαζί με το Βόλο, πέντε αποστολές, οι τρεις από αυτές είναι στα Χανιά και οι επόμενες δύο εκτός έδρας σε Αλικαρνασσό και Αιγινιακό, δηλαδή υπάρχουν οι δυνατότητες προκειμένου ο Πλατανιάς να αναρριχηθεί αρκετά ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Από κει και πέρα, τα μάτια θα είναι στραμμένα και στην εξέδρα, καθώς ο Πλατανιάς όπως είναι γνωστό έχει ζητήσει την παρουσία εκπροσώπου της ΚΕΔ μετά το αίτημά του να αξιολογηθεί αυτό το παιχνίδι με τον ορισμό ενός διαιτητή από την Σούπερ Λιγκ, κάτι που δε συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι τον αγώνα θα διευθύνει ο Πολυχρόνης (Πιερίας), με βοηθούς τους Ηρακλειώτες, Γαρεφαλάκη και Μαυρουδή ενώ 4ος θα είναι ο Κολυτάς (Λασιθίου).

Mikel Chania Delivery