Θέλει αποτέλεσμα στην Αρτα

Πλατανιάς | 15 Δεκεμβρίου 2019, 13:35

Εχοντας σοβαρές απουσίες και τις απώλειες των παικτών που αποχώρησαν, ο Πλατανιάς καλείται να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Καραϊσκάκη Αρτας στον αγώνα που διεξάγεται στις 2 το μεσημέρι.

Η χανιώτικη ομάδα κατάφερε την περασμένη αγωνιστική, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση απέναντι στην Κέρκυρα, να φτάσει στη νίκη, επομένως θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Μένει να φανεί εάν αυτό μπορεί να το καταφέρει απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που την περασμένη αγωνιστική εξέπληξε με το “διπλό” που σημείωσε επί του Απόλλωνα.

Γενικότερα ο Καραϊσκάκης προέρχεται από δύο σερί νίκες και κόντρα στον Πλατανιά θέλει να τις τριπλασιάσει, κάτι που η ομάδα του Γιάννη Τάτση ελπίζει ότι δεν θα συμβεί. Μένει να φανεί πώς θ’ αγωνιστεί ο Πλατανιάς, όταν υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι απουσίες των Καραγκούνη και Ρουσσάκη ενώ οι Νίλι και Μάικιτς αποτελούν παρελθόν.

Τον αγώνα έχει οριστεί να διευθύνει o Καλατζής (Θεσσαλίας), βοηθοί θα είναι οι Κουρέντας (Τρικάλων) και Στάικος (Λάρισας) και 4ος διαιτητής ο Θεοχάρης (Θεσσαλίας).

Estrella
Auto KCS

Rabona ad