Η ώρα του χανιώτικου ντέρμπι

Παλαιόχωρα ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 7 Οκτωβρίου 2018, 12:13

ΣΥΝΚΑ και Παλαιόχωρα θα αναμετρηθούν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Μινωταύρου στις Μουρνιές, για τη 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Το χανιώτικο ντέρμπι του 5ου ομίλου είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο ομάδες, που έδωσαν την πρώτη φετινή τους “μάχη” στο Σούπερ Καπ, με το ΣΥΝΚΑ να επικρατεί.

Για το ΣΥΝΚΑ είναι το πρώτο ματς πρωταθλήματος μετά την αναβολή στο ματς με τον Ιωνικό, ενώ η Παλαιόχωρα προέρχεται από την “πικρή” ήττα από τον ΠΟΑ.

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, σε αντίθεση με τον ΑΟΠ που δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Πάγκαλο και τον τραυματία Παλιάτσιος.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Πατεμτζής, με βοηθούς τους Στάθη Γαρεφαλάκη και Σταύρο Ελευθεράκη, όλοι τους από το Ηράκλειο, ενώ παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Χανιώτης Παναγιώτης Γιαννακάκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αποστολές των δύο ομάδων είναι οι εξής:

ΣΥΝΚΑ: Πονηρός, Βλαχάκης, Καρβουνιάρης, Παπατζίκος, Παναγιωτόπουλος, Παληγεώργος, Βαρδάκης, Κυτράκης, Μαζιώτης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πετράκος, Βεστάκης, Τσίτας, Σοφούλης, Μαθιουδάκης, Βασιλάκης, Ξαγοράρης, Μάστορας, Λαμπάκης.

Παλαιόχωρα: Γιούδας, Μαυρομιχάλης (τερματοφύλακες), Σπηλιώτης, Γκούφας, Κυριλλίδης, Ευθυμιάδης, Τρέκο, Δημητριάδης, Κτιστόπουλος, Μανουσάκης, Θεοδωράκης, Καραΐσκος, Κόλα, Χιντασέλι, Νιολίτσης, Ζαχαράκης, Μαστραντωνάκης, Αλεξάκης.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad