Η “ψήφος εμπιστοσύνης” έγινε… αποχώρηση Γκουτσίδη!

Football League 16 Ιανουαρίου 2018, 0:55

Μπορεί στην ανακοίνωσή του ο Παναιγιάλειος να ανέφερε το βράδυ της Κυριακής (14/01) ότι από τη νέα διοίκηση δόθηκε "ψήφος εμπιστοσύνης" στον Παναγιώτη Γκουτσίδη, αλλά τα δεδομένα ήταν άλλα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τη Δευτέρα ο έμπειρος προπονητής και πρώην μέλος του προπονητικού επιτελείου του Πλατανιά αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και αποχώρησε από την ομάδα.

Οι φήμες για τον Πέτρο Δημητρίου “φούντωσαν” και πάλι, ενώ από επίσημα “χείλη” αναφέρθηκε ότι ήταν επιθυμία του Γκουτσίδη να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δήμος Κασκαντίρης σε δηλώσεις του στο “Ράδιο Αίγιο” τόνισε τα εξής: «Είχαμε μιλήσει με τον κ. Γκουτσίδη, του δηλώσαμε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και τον ρωτήσαμε αν έχει καταλήξει για την ενίσχυση της ομάδας. Φυσικά πλέον προτεραιότητα έχει η έλευση του νέου τεχνικού, που προπάντων θα πιστεύει ήδη στο υπάρχον ρόστερ. Σίγουρα θα γίνουν κινήσεις με σκοπό την βοήθεια της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μας ζητήσει ο νέος τεχνικός. Πάντως υπάρχουν ήδη συζητήσεις με ποδοσφαιριστές».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards