Η Χαρ. Μυλωνάκη για τη λειτουργία της 50άρας πισίνας στο κολυμβητήριο

Γενικά Θέματα 30 Ιανουαρίου 2018, 14:54

Το θέμα της 50άρας πισίνας βρέθηκε στο επίκεντρο ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη.

Συγκεκριμένα, η κυρία Μυλωνάκη μιλώνας στον ραδιοφωνικό σταθμό Chania FM 98,9 και στην εκπομπή “Πολιτισμός εν κινήσει” που επιμελείται και παρουσιάζει η φιλόλογος-εκπαιδευτικός, Ανδρονίκη Κοκοτσάκη, αναφέρθηκε στη λειτουργία της 50άρας πισίνας, επισημαίνοντας την ανάγκη να συνεχίσει να παραμένει ανοικτή, κάτι που, όμως, απαιτεί μεγάλα χρηματικά ποσά για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης, ιδιαίτερα αυτούς τους μήνες που το κρύο είναι τσουχτερό.

«Ο Ναυτικός Ομιλος δεν μπορεί να επωμίζεται εξ ολοκλήρου το κόστος θέρμανσης της πισίνας», τόνισε μεταξύ άλλων η κυρία Μυλωνάκη, λέγοντας πως η συνάντηση που είχε γίνει μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη, με τον τελευταίο να διαβεβαιώνει ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από την Γ.Γ. Αθλητισμού, αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Η 25άρα πισίνα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε όλο το φάσμα των τμημάτων που προπονούνται καθημερινά στον Ομιλο, καθώς δημιουργούνται προβλήματα και διαφωνίες σε σχέση με τις διαδρομές του κάθε τμήματος. Η 50άρα πισίνα πρέπει να λειτουργεί, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες αθλητών για την συμμετοχή τους σε πανελλήνια πρωταθλήματα», τόνισε ακολούθως η κυρία Μυλωνάκη, σημειώνοντας ότι, «σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό και να τους προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θα τους εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, καθώς καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες και κάνουν πολλές θυσίες. Ο Ναυτικός Ομιλος δεν έχει πήλινα πόδια, έχει γερά θεμέλια και αυτό το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών του. Απευθύνω έκκληση σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς να συνδράμουν οικονομικά σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να μείνει η 50άρα πισίνα ανοικτή», κατέληξε η κυρία Μυλωνάκη, η οποία επίσης δεν παρέλειψε να επαινέσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Ομίλου σε επίπεδο προπονητών, αλλά και στο σύνολο των εργαζομένων.

 

karta antonis garden