Η σωτηρία έρχεται με πρωταθλητισμό

Παλαιόχωρα | 18 Μαρτίου 2019, 12:43

Η Παλαιόχωρα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Προοδευτική και πλέον για να προλάβει το "τρένο" της παραμονής πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό με νίκες μέχρι τέλους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ΑΟΠ πάλεψε απέναντι στο σύλλογο του Κορυδαλλού, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην επιτυχία και με την ισοπαλία έχασε έδαφος στην προσπάθεια για την σωτηρία. Τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει και απαιτείται πλέον υπέρβαση.

Με 4 αγωνιστικές ν’ απομένουν το σύνολο του Αστέριου Θέμελη κάνει το ρεπό του αυτή την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως έχει τρία ακόμη ματς έως το φινάλε. Και για να ελπίζει, οφείλει να πάρει 9 βαθμούς. Δηλαδή να πετύχει το 3 στα 3 , με την προσδοκία πως θα τον ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα της Παλαιόχωρας, βέβαια, είναι αρκετά δύσκολο, κάτι που περιπλέκει την κατάσταση. Και αυτό γιατί μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αμπελακιακό ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός κόντρα σε Εθνικό και Επισκοπή. Το σίγουρο είναι πως ο χανιώτικος σύλλογος θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα και θα δώσει μάχη μέχρις εσχάτων.

Mikel Chania Delivery