Η συνέντευξη τύπου του αγώνα Επισκοπή-Ρεθυμνιακός

Γ' Εθνική 1 Δεκεμβρίου 2019, 23:12

Το εγκώμιο της Επισκοπής έπλεξε ο τεχνικός του Ρεθυμνιακού, Νίκος Καραδάκης, χρίζοντάς την πρωταθλήτρια από τώρα ενώ ο Γιάσμινκο Βέλιτς μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Οι προπονητές των δύο ομάδων (Νίκος Καραδάκης – Γιάσμινκο Βέλιτς) και οι ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Κοντορινάκης, Νίκος Καλογεράκης εκπροσώπησαν Επισκοπή και Ρεθυμνιακό στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την μεταξύ τους αναμέτρηση. Αναλυτικά όσα είπαν…

Νίκος Καραδάκης (προπονητής Ρεθυμνιακού): «Συγχαρητήρια στην Επισκοπή για την επιβλητική εμφάνιση που έκανε. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η ομάδα έχει κάτι διαφορετικό από όλες στην κατηγορία. Πανάξια θα είναι πρωταθλήτρια στο τέλος του πρωταθλήματος και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρει και στα μπαράζ ανόδου.

Δεν ξέρω αν πρέπει να σχολιάσω κάτι για το αγωνιστικό σκέλος. Φάνηκε ότι ούτε ψυχολογικά, ούτε σωματικά μα ούτε και για τις συνθήκες σε φυσικό χόρτο ύστερα από βροχή και με τους ποδοσφαιριστές μου να μην διαθέτουν κατάλληλα παπούτσια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα, ήμασταν έτοιμοι.

Ήταν σαν να παίζει μια ομάδα στο γήπεδό της και εμείς να παλεύουμε να μείνουμε όρθιοι κάνοντας πατινάζ. Ήταν μια εικόνα που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Το ματς ως αποτέλεσμα, δεν μας επηρεάζει. Είναι ένα αποτέλεσμα που αν δεν πάρεις κάτι, προχωράς παρακάτω αλλά αυτή η μη ετοιμότητα σε κανέναν τομέα, είναι κάτι που με προβλημάτισε.

Έδειξε ότι δεν προετοιμαστήκαμε πουθενά. Αυτό είναι που μου θίγει την αξιοπρέπεια και όχι αυτή καθαυτή η ήττα. Αν ένας παίκτης δεν είναι έτοιμος τί μπορείς να κάνεις από εκεί και πέρα; Η Επισκοπή «πετούσε» στο γήπεδο. Εμείς δεν κάναμε ούτε τα στοιχειώδη.

Οι ποδοσφαιριστές μας δεν ήταν έτοιμοι. Όταν ένα σκορ ξεφεύγει δημιουργεί προβλήματα κι αυτό θα μας προβληματίσει αλλά δεν θα μας κάνει να χάσουμε την πορεία μας προς τον στόχο. Υπήρξε ένα τέλμα στις τρεις αγωνιστικές που είχαμε μπροστά μας αλλά θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να επιτύχουμε τον στόχο μας. Για μας τα επόμενα παιχνίδια είναι η χρονιά. Θα πρέπει να ξαναβρούμε τις δυνάμεις μας στον ψυχολογικό και στον αγωνιστικό τομέα.»

Γιάσμινκο Βέλιτς (προπονητής Επισκοπής): «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη. Κερδίσαμε ένα ματς με σκορ που είχε μεγάλη έκταση. Θα μπορούσε να είχε συμβεί και σε κάποια από τα προηγούμενα ματς που έχουμε κάνει.

Θα έλεγα ότι κατά κάποιον τρόπο δικαιούμασταν ένα τόσο μεγάλο σκορ και σε προηγούμενα παιγνίδια. Έτυχε να είναι απέναντι στον Ρεθυμνιακό. Τέτοια παιγνίδια έχουν και κάποιον κίνδυνο, πολύ δε περισσότερο όμως μπορεί να μπερδέψουν τους ποδοσφαιριστές κι εύκολα κάτι να “στραβώσει”.

Επίσης εύκολα μπορεί να αποκτήσεις κακές συνήθειες και να ξεφύγεις από τις βασικές αρχές του παιχνιδιού σου. Εμείς επισημάναμε αυτά τα πράγματα στο ημίχρονο και με ευχαρίστησε το γεγονός ότι τα παιδιά αντιμετώπισαν με τη δέουσα σοβαρότητα το ματς και στο β’ μέρος.

Δεν είναι καλό να αποκτάς τέτοιες συνήθειες. Έχουμε μπροστά μας, δύσκολα ματς. Όλοι μπορούν να κάνουν ζημιά στον οποιοδήποτε εάν δεν είναι συγκεντρωμένος όπως πρέπει. Αυτό προσπαθήσαμε να περάσουμε ως μήνυμα στους ποδοσφαιριστές μας. Από ΄κει και πέρα, έκλεισε ένας κύκλος τριών αγώνων μέσα σε μία εβδομάδα και κοιτάμε το επόμενο ματς την ερχόμενη αγωνιστική.»

Αλέξανδρος Κοντορινάκης (ποδοσφαιριστής Ρεθυμνιακού): «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Επισκοπή για την άψογη φιλοξενία που μας είχε και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία γιατί είναι μια εξαιρετική ομάδα. Έκλεισε ένας κύκλος δύσκολων αγώνων μέσα σε μία εβδομάδα.

Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια όλη η ομάδα αυτό το διάστημα που ομολογουμένως μας προκάλεσε κούραση, σωματική και ψυχική. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε με αυτή την κούραση σε φυσικό χλοοτάπητα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, ήρθαμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Ήμασταν όμως κατώτεροι των περιστάσεων.

Το σκορ δεν πρέπει να επηρεάσει κανέναν μας. Έχουμε -χαρακτήρα ως ομάδα και θα πρέπει να “σηκώσουμε το κεφάλι”, να δείξουμε έτοιμοι για δουλειά. Τα επόμενα ματς είναι δύο τελικοί και θα κάνουμε αυτό που πρέπει γιατί αξίζουμε ότι έχουμε κατακτήσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρουμε θα μας ανεβάσει στην ψυχολογία και στην βαθμολογία και θα δείξουμε τι δουλειά έχουμε κάνει τόσον καιρό ως ομάδα.»

Νίκος Καλογεράκης (ποδοσφαιριστής Επισκοπής): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη σημερινή νίκη αλλά και για την εμφάνιση. Ανταπεξήλθαμε στον αγώνα και στις απαιτήσεις. Επίσης ανακάμψαμε άμεσα από την ισοπαλία με τον Πανακρωτηριακό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος.

Φυσικά τώρα προσπαθούμε να κρατήσουμε ή και να αυξήσουμε τη διαφορά μας στη βαθμολογία από τους υπόλοιπους διεκδικητές. Αγωνιστικά στο ματς με τον Ρεθυμνιακό δείξαμε ότι έχουμε «βάθος» και ότι είμαστε όλοι έτοιμοι. Η ομάδα είναι χτισμένη για να μπορούν να αντεπεξέρχονται όλοι οι παίκτες ανά πάσα ώρα και στιγμή στις απαιτήσεις των αγώνων και προφανώς για να κάνουν πρωταθλητισμό. Καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad