Η “πρώτη” ως βασικός για Σινγκ και το ντεμπούτο Λάζιτς

Πλατανιάς | 21 Νοεμβρίου 2018, 22:14

Για πρώτη φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος, ο Σινγκ αγωνίστηκε βασικός για λογαριασμό του Πλατανιά, ενώ την πρώτη του εμφάνιση είχε ο Λάζιτς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, ο Σινγκ έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι, ξεκινώντας σε θέση βασικού ως αριστερός μπακ. Φυσικά, η θέση του δεν είναι αυτή, αλλά κλήθηκε να αγωνιστεί εξ ανάγκης λόγω της απουσίας του τιμωρημένου, Στ. Ποζατζίδη. Ο Σινγκ είχε παίξει ως αλλαγή στα τελευταία 5 λεπτά στο αμέσως προηγούμενο ματς απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Από την άλλη, ο Λάζιτς, πέρασε ως αλλαγή στο ντέρμπι στο 88ο λεπτό αντί του Νίλι, έχοντας μία 5λεπτη σχεδόν συμμετοχή, αλλά ήταν η πρώτη του στη Φούτμπολ Λιγκ. Ουσιαστικά, το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί μέχρι αυτή τη στιγμή στον Πλατανιά είναι οι Λάζιτς και Μάικιτς να μένουν συνέχεια εκτός 11άδας λόγω του ότι… δεν χωράνε στο βασικό σχήμα από τη στιγμή που προτιμώνται οι Γκοτ, Κόρτσταμ, Μποσέτι, Νίλι και Μιγκέλ, πιάνοντας τις πέντε θέσεις ξένων. Να σημειωθεί πάντως ότι ο Μάικιτς είχε περάσει και αυτός ως αλλαγή στην Καλαμαριά στο 84’ έχοντας την πρώτη του εμφάνιση για φέτος.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad