Η πρώτη συγκέντρωση για τους διαιτητές

Γενικά Θέματα - Τοπικό 4 Σεπτεμβρίου 2018, 13:13

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων (ΕΔ/ΕΠΣΧ) ενημέρωσε ότι την Τετάρτη (5/9) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για τους διαιτητές εν όψει της αφετηρίας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οπως είναι γνωστό άλλωστε, το τοπικό και ειδικότερα η Α’ κατηγορία, ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, επομένως και οι διαιτητές από τη δική τους πλευρά ετοιμάζονται για την “πρεμιέρα”. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο AKALI. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο τελευταίο μέρος της συγκέντρωσης (ώρα προσέλευσης 20:00), έχουν προσκληθεί και οι προπονητές των ομάδων για να ενημερωθούν και αυτοί για τις τελευταίες τροποποιήσεις των Κανόνων Παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Η Επιτροπή Διαιτησίας σας ενημερώνει πως η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας Αγωνιστικής Περιόδου, θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο AKALI.

Το πρόγραμμα της συγκέντρωσης θα περιλαμβάνει:

Προσέλευση – Κατάθεση δικαιολογητικών/αιτήσεων των Αξιωματούχων Διαιτησίας της ΕΠΣΧ

Αγιασμός

Χαιρετισμοί Επισήμων

Οδηγίες της Επιτροπής Διαιτησίας για τη νέα Αγωνιστική Περίοδο

Διάλλειμα

Ανάλυση τροποποιήσεων Κανόνων Παιχνιδιού 2018.

Ώρα προσέλευσης 18:00

Στο τελευταίο κομμάτι της συγκέντρωσης έχουν προσκληθεί και οι προπονητές των ομάδων της δύναμης της ΕΠΣΧ (με ώρα προσέλευσης 20:00), για να ενημερωθούν και αυτοί για τις τελευταίες τροποποιήσεις των Κανόνων Παιχνιδιού».

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana