Η “πρώτη”… αποκάλυψε μεταγραφές!

Απόλλων | 30 Ιουλ 2018, 19:29

Εξι νέα πρόσωπα "αποκάλυψε" η πρώτη προπόνηση για τον Απόλλωνα! Ως εκ τούτου, οι μεταγραφές ανέρχονται πλέον στις δέκα για τον σύλλογο από τον Αη Γιάννη..

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, μετά τους Ταταράκη, Γανωτή και Γαλανίδη από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και τον Παπαδάκη από τον Πανακρωτηριακό, ο Απόλλων προχώρησε σε συμφωνία με έξι ακόμα παίκτες, αν και η μία λογίζεται ως επιστροφή. Αυτός είναι ο Νίκος Παντελίδης.

Οσον αφορά τις άλλες μεταγραφές, αυτές είναι οι Κώστας Κελέσης και Βαγγέλης Νταγκουνάκης από Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών, Γιάννης Χρυσός από Κ19 ΑΟΧ/Κισσαμικού και Στέλιος Κοκκινιάς και Λεωνίδας Ζούμας από Ηφαιστο.

Σε ερώτηση προς το μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα, Γιώργο Δρικάκη για το αν θ’ ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές, σημείωσε πως, «το ρόστερ ποτέ δεν κλείνει, γιατί πάντα μπορεί να βρεις μια μεγάλη ευκαιρία που να αξίζει. Είμαστε στη φάση που το βλέπουμε…».

IMG 5426

Από εκεί και πέρα, για την έναρξη της προετοιμασίας, ο Γ. Δρικάκης τόνισε τα εξής: «Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και καλή δύναμη σε όλες τις διοικήσεις, να έχουν υπομονή γιατί το πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους, το ίδιο μεγάλο όπως και την περασμένη χρονιά. Οι στόχοι της ομάδας όπως κάθε χρόνο είναι όλο και πιο ψηλά, κάθε χρόνο και πιο υψηλή θέση αν γίνεται, πέρσι βρεθήκαμε στην 3η θέση, φέτος ο στόχος είναι να βρεθούμε στην δεύτερη και γιατί όχι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»…

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad