Η προκήρυξη για τον “Γύρο Ανοιξης 2019”

Ποδηλασία | 21 Μαρτίου 2019, 17:27

Ανακοινώθηκε από τον Τάλω ANEK LINES η προκήρυξη για τον "Γύρο Ανοιξης 2019" που φέτος αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ποδηλατικός όμιλος, ο πρώτος αγώνας που θα γίνει το Σάββατο (6/4) αφορά ατομική χρονομέτρηση ανάβασης απόστασης 7 χλμ. στην διαδρομή Στύλος – Μαλάξα, ενώ το 2ο ετάπ που θα ακολουθήσει την Κυριακή (7/4) είναι αγώνας αντοχής, απόστασης 65 χλμ. (Παίδες- Γυναίκες) και 97 χλμ. (λοιπές κατηγορίες). Η εκκίνηση είναι προγραμματισένη από το Golden Fun Park στους Αγίους Αποστόλους και η διαδρομή που θ’ ακολουθηθεί από τους ποδηλάτες είναι η εξής: Χανιά-Μεγάλα Χωράφια-Στύλος-Νιο Χωριό-Γεωργιούπολη-Εξώπολη-Βάμος-Ξηροστέρνι-Αλμυρίδα-Πλάκα-Κόκκινο Χωριό-Δράπανος-Παλαιλώνι (τερματισμός 65 χλμ.). Από το Ξηροστέρνι έως και το Παλαιλώνι θα γίνει σιρκουί 16 χλμ. (2 στροφές). 

O “Γύρος Ανοιξης 2019” αφορά τις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων Ανδρών (με συμμετοχή Εφήβων σε κοινή κατάταξη), Γυναικών (με συμμετοχή Νεανίδων σε κοινή κατάταξη), Μάστερς και Οπεν (Ανδρών 15+, Γυναικών 17+). 

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Αποκορώνου. 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana