Η πιο θερμή αγκαλιά για τα παιδιά του 1ου ειδικού σχολείου Ρεθύμνου

Επισκοπή | 13 Δεκεμβρίου 2019, 17:55

 

Mια ιδιαίτερη επίσκεψη επιφύλασσε η σημερινή μέρα για τα παιδιά του 1ου Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου. Στο πλαίσιο των γιορτινών ημερών, δέχθηκαν την επίσκεψη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Επισκοπής, με τη συνοδεία της κας Έλενας Αντωνάκη(οικονομική σύμβουλος) και της κας Εύης Βουτσίδη( υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων)

/Bella Pizza

 Πρόκειται για τη δεύτερη φορά, σύμφωνα με το site της Επισκοπής, που ο σύλλογος επισκέπτεται το Ειδικό σχολείο τα τελευταία 2 χρόνια και πρώτη για φέτος. Τα παιδιά ανέμεναν με προσμονή να παίξουν, να τραγουδήσουν και να δεχθούν τα δώρα των στελεχών του συλλόγου(δώρα που χορηγήθηκαν από το “Jumbo’’, κατάστημα Ρεθύμνου). Mαζί με την διευθύντρια του σχολείου, κα Ανδρομάχη Κασπίρη, φιλοξένησαν τους ποδοσφαιριστές σε μια ειδική αίθουσα, που αποτελεί χώρος υποδοχής του σχολείου.

 Φυσικά, δεν έλειψαν τα ρυθμικά συνθήματα με το όνομα της ομάδας «Επισκοπή-επισκοπή» ούτε και το.. ‘’στόλισμα’’ του χριστουγεννιάτικου δέντρου με το λάβαρο της ομαδας. Άξιο αναφοράς είναι και το ότι προσφέρθηκε μια επίσημη φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, από τον αρχηγό της ομαδας, Δημήτρη Σουμπασάκη.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ευχαριστεί θερμά την διευθύντρια κα Ανδρομάκη Κασπίρη καθώς και τους δασκάλους για την υπέροχη φιλοξενία που επιφύλαξαν στα μέλη του συλλόγου μας στο ειδικό σχολείο Ρεθύμνου. Ο ΑΟ Επισκοπής θα επιδιώκει να βρίσκεται πάντοτε δίπλα στα παιδιά όπου πρώτιστη ανάγκη δεν θα είναι άλλο πράγμα από την αγάπη.»

Την Κυριακή η χριστουγεννιάτικη γιορτή

Αυτή την Κυριακή (15/12) στις 19.30 στο “Θ. Βαρδινογιάννης”  θα γίνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών του ΑΟ Επισκοπής. Πρόκειται για μια ακόμα γιορτή που θα παραθέσει ο σύλλογός του Ρεθύμνου μοιράζοντας δώρα, χριστόψωμα με την απαραίτητη φυσικά αρωγή – παρουσία του Άη Βασίλη αλλά και με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της μεγάλης ομάδας.
 Επίσης, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα -είδη πρώτης ανάγκης- τα οποία θα μοιρασθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο Ρεθύμνου.

Estrella
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad