Η περηφάνια για τα “παιδιά” του

Χανιά | 8 Αυγούστου 2018, 12:12

Την περηφάνια του εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΑΟΧ/Κισσαμικός για τη μεταγραφή του Παντελάκη στον Παναθηναϊκό, αλλά και το άλμα που έκαναν στην καριέρα τους και οι Λέο, Ξύδας και Λεμονής, μέσω της παρουσίας τους στα Χανιά.

Από τη χανιώτικη ομάδα τονίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια (πριν τη συνεργασία με ΑΟΧ) το άλμα στην καριέρα τους με υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με ΠΑΕ της Super League είχαν κάνει και οι Ντεντάκης (Πλατανιάς), Χολέβας (Πανιώνιος), Ενγκουέμ, Εσόνο (Ατρόμητος) και Κίκε (Ξάνθη).

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού εκφράζει την περηφάνια της για τη μεταγραφή του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Νώντα Παντελάκη, στον Παναθηναϊκό.

Ένας ποδοσφαιριστής που το 2015 ήρθε στον Κισσαμικό και μέσα σε λίγα χρόνια, δουλεύοντας σκληρά, κατάφερε να βελτιωθεί αισθητά φτάνοντας στην αγωνιστική… απογείωση την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού. Η χαρά και η περηφάνια είναι μεγάλη για την ομάδα μας που βλέπει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή της τα τελευταία χρόνια να κάνει το άλμα στην καριέρα του.

Αυτό το καλοκαίρι προηγήθηκαν οι μεταγραφές των Ζαν Μπατίστ-Λέο και Γιώργου Ξύδα στον ΠΑΣ Γιάννινα και του Καλούδη Λεμονή στην ολλανδική Τέλσταρ, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται και του γεγονότος ότι μέσα από την ομάδα μας μπορεί να έρθει η διάκριση για κάθε ποδοσφαιριστή.

Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και κάθε επιτυχία στην καριέρα τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια προηγήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Ντεντάκης, Χρήστος Χολέβας, Αλμπέρτο Ενγκουέμ, Λιονέλ Εσόνο και Κίκε Μπόουλα, που μέσω της παρουσίας τους στην ομάδα μας υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια σε ομάδες της Super League.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad