Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Παπαδάκη

Ποδόσφαιρο 4 Μαρτίου 2019, 23:26

Παρουσία ανθρώπων κυρίως από το χώρο του χανιώτικου ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα η παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Παπαδάκη στο επιμελητήριο Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Χανιώτης προπονητής και συγγραφέας παρουσιάστηκε συγκινημένος σύμφωνα με όσα είπε τόσο στις δηλώσεις που παραχώρησε στα ΜΜΕ, όσο και στην ομιλία του στην παρουσίαση. Οπως ανέφερε, το βιβλίο (με τίτλο “Προπόνηση θέσης στο ποδόσφαιρο”), τυγχάνει μεγάλης ανταπόκρισης μέχρι τώρα, λέγοντας πως είναι πολύ ευχαριστημένος. «Αν έλεγα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος, θα ήταν ψέμματα. Πάει αρκετά καλά, έως πολύ καλά για έναν συγγραφέα που πρωτοεμφανίζεται στον χώρο, που δεν είναι ένας χώρος που έχει και πάρα πολύ μεγάλο κοινό. Απευθύνεται σε συγκεκριμένα άτομα, σε προπονητές, αλλά η κίνηση είναι πάρα πολύ καλή, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι», τόνισε ο Παπαδάκης.

Parousiasi vivlio Papadakis 3

IMG 9472

Parousiasi vivlio Papadakis 11

Οπως αποδεικνύεται πάντως, το εγχείρημα αυτό δεν θα είναι το τελευταίο για τον Παπαδάκη, καθώς έδωσε την είδηση ότι βρίσκεται στα σκαριά η συγγραφή ενός νέου βιβλίου που θα κυκλοφορήσει στην… Αγγλία και θα είναι γραμμένο στα αγγλικά! Περισσότερα εξήγησε ο ίδιος τις δηλώσεις του: «Υπάρχουν πάντα προκλήσεις», σημείωσε. «Πρέπει να βρίσκεις κίνητρα στην προπονητική, να είσαι δημιουργικός. Η αλήθεια είναι ότι ήδη έχω τελειώσει ένα βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει όμως στην Αγγλία και θα είναι ξενόγλωσσο! Θα απευθύνεται σε κοινό που έχει την αγγλική γλώσσα, που είναι πολύ μεγαλύτερο βέβαια και είναι για ένα τελείως διαφορετικό θέμα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε το επόμενο διάστημα».

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Την παρουσίαση ανέλαβε ένας συνάδελφος προπονητής του Βασίλη Παπαδάκη, ο Γιάννης Χατζηνικολάου, με τους δυο τους να γνωρίζονται την πρώτη φορά που ο Σερραίος τεχνικός έφτασε στα Χανιά για ν’ αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του Πλατανιά. Οπως σχολίασε ο Χατζηνικολάου στις δηλώσεις του, από τότε του είχε κάνει εντύπωση το ανήσυχο πνεύμα του Παπαδάκη και η διάθεση του να μάθει πράγματα πάνω στην προπονητική. «Η δουλειά που έχει κάνει είναι πολύ αξιόλογη, με πολύ απλό, αλλά περιεκτικό τρόπο», ανέφερε αρχικά ο Χατζηνικολάου.

Parousiasi vivlio Papadakis 8

«Εχει δώσει τη δυνατότητα σε κάθε προπονητή να παίρνει κομμάτια για το πώς μπορεί να βελτιώσει τον κάθε ποδοσφαιριστή σε κάθε θέση και μέσα από τη συγκεκριμένη δουλειά να περάσει τακτικά κομμάτια στην ομάδα τους. Ο Βασίλης, επειδή έτυχε να γνωριστούμε από το πρώτο διάστημα που ήρθα στον Πλατανιά, είναι ένα ανήσυχο πνεύμα, με διάθεση να μάθει, από τα κομμάτια των Ακαδημιών μέχρι τα υψηλά στάδια του ποδοσφαίρου. Και αυτό, το δείχνει με πάρα πολύ κατατοπιστικό τρόπο μέσα στο βιβλίο του», κατέληξε.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Η παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Παπαδάκη τέλεσε υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Χανίων και μάλιστα αυτός που ουσιαστικά άνοιξε την εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Ενωσης, Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος λίγο νωρίτερα στις δηλώσεις που παραχώρησε, σημείωσε τα εξής για το βιβλίο αυτό καθαυτό: «Το βιβλίο είναι πλήρως τεκμηριωμένο, βιβλιογραφικά αυτό μπορώ να το υποστηρίξω και από την δική μου επαγγελματική ιδιότητα. Είναι το πόνημα ενός ανθρώπου που αφιέρωσε κόπο και χρόνο για να βγει ένα αποτέλεσμα, το οποίο, αν μη τι άλλο, είναι υψηλοτάτου επιπέδου.

Parousiasi vivlio Papadakis 4

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Βασίλη Παπαδάκη γι’ αυτή την προσπάθεια και να του ευχηθώ καλοτάξιδο το βιβλίο. Νομίζω ότι πάντα θα πρέπει να αναδεικνύεται το καλό και το χρήσιμο, διότι στην κοινωνία που ζούμε, έχουμε μάθει στο μέτριο έως το καθόλου. Αναδεικνύεται δηλαδή μια άσχημη πλευρά της κοινωνίας και τελευταία, ειδικά στο ποδόσφαιρο, αναδεικνύεται η άσχημη πλευρά του. Κυρίως από κύκλους που για λόγους που δεν μπορώ να κατανοήσω, θέλουν να περάσουν αυτή την πλευρά του ποδοσφαίρου. Εμείς είμαστε εδώ για να δείξουμε μια άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο αναπτύσσεται, βελτιώνεται, το ποδόσφαιρο αποκτά εδώ και πολλά χρόνια επιστημονικές βάσεις και υπόσταση και αυτή την υπόσταση, ο Βασίλης Παπαδάκης, την υποστηρίζει πολύ άρτια στο βιβλίο του. Ελπίζω να είναι και πάλι καλοτάξιδο και να βρει μιμητές μεταξύ ημών και υμών».

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Parousiasi vivlio Papadakis 6

Parousiasi vivlio Papadakis 9

Parousiasi vivlio Papadakis 10

Parousiasi vivlio Papadakis 12

 

Mikel Chania Delivery
Papantonakis Cards