Η νίκη “καθαρίζει” την παραμονή… Η αποστολή για το ματς με ΑΟΑΝ

Πανακρωτηριακός | 14 Δεκεμβρίου 2019, 18:02

Με όπλο την καλή ψυχολογία και την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο Πανακρωτηριακός, στοχεύει σε μία ακόμα νίκη την Κυριακή κόντρα στον Αγιο Νικόλαο.

Η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία, με το θετικό γεγονός για τον 43χρονο προπονητή να είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και ως εκ τούτου θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στον αγώνα που θα γίνει στα Καθιανά.

Mε νίκη, ο Πανακρωτηριακός, όχι απλά θα επιβεβαιώσει την καλή κατάσταση που βρίσκεται αυτή την περίοδο, αλλά θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της απευθείας εξασφάλισης της παραμονής, μέσω της κατάκτησης της 4ης θέσης που ισοδυναμεί με παρουσία στα πλέι οφ.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής:

Συροκάκης, Δασκαλάκης, Κοζάκης, Παπακαστρήσιος, Βουρβαχάκης, Λιονάκης, Μανουσάκης, Καμένης, Σκουλάς, Μπάτζιο, Μάστορας, Βασιλομιχελάκης, Καρλίτο, Κτιστόπουλος, Νικολίτσης, Καμένης, Σκουλάς, Μπαδιεριτάκης, Τζόρνταν, Μπερντίος, Γιαπιντζάκης, Δρακάκης, Αναστασόπουλος.

Mikel Chania Delivery

Rabona ad