Η κλήρωση της Φούτμπολ Λιγκ, ο Λεουτσάκος και ο υφυπουργός Βασιλειάδης

Ποδόσφαιρο 24 Αυγούστου 2018, 18:45

Για αργότερα από τις 22 και 23 Σεπτεμβρίου διαφαίνεται να πηγαίνει η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, ενδεχομένως μία ή δύο εβδομάδες.

Η εξέλιξη αυτή δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί στην πράξη, αλλά με δεδομένο ότι παραμένουν εκκρεμή τα ζητήματα των εσόδων για τις ΠΑΕ, καθώς και το τηλεοπτικό, όλα αυτά ίσως μεταφέρουν την έναρξη του πρωταθλήματος για τον Οκτώβριο. Μάλιστα, όπως είναι αναμενόμενο, θα καθυστερήσει συν τοις άλλοις και η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα. Επίσης μετά το Δ.Σ. που διεξήχθη την Πέμπτη (23/8) αποφασίστηκε να ακολουθήσει ένα ακόμα Δ.Σ. μέσα στο Σεπτέμβριο, οπότε τότε αναμένεται να προκύψουν οι πιο ουσιαστικές αποφάσεις για το τι θα γίνει αναφορικά με το νέο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπό την πίεση ενδεχομένως να μην περάσει καθόλου το σχέδιο για να έχει πιθανότητες ανόδου και η δευτεραθλήτρια ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ, ο πρόεδρος, Λεωνίδας Λεουτσάκος, αποφάσισε να υπερψηφίσει από την πλευρά του τη διεξαγωγή του μπαράζ, παρότι στο Δ.Σ. που προηγήθηκε είχε πάρει την έγκριση να είναι απόλυτος για «δύο ομάδες» στη Σούπερ Λιγκ.

Τέλος, από το περιβάλλον του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και όπως αυτό καταγράφεται σε κεντρικές ιστοσελίδες της Αθήνας σημειώνεται ότι ο ίδιος είναι πολύ εκνευρισμένος με την απόφαση που λήφθηκε, ουσιαστικά για την διεξαγωγή του μπαράζ, γεγονός που επέφερε αναστάτωση στη Σούπερ Λιγκ, με συνέπεια η έναρξη του πρωταθλήματος να περιέλθει στον αέρα.

Ο εκνευρισμός του κ. Βασιλειάδη είναι προς τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad