Η κλήρωση για τις κρητικές ομάδες σε Νέους Ανδρες, Παίδες, Μίνι Παίδες

Πόλο 6 Μαρτίου 2019, 17:01

Η ΚΟΕ πραγματοποίησε την Τετάρτη την κλήρωση για τρία πρωταθλήματα πόλο και συγκεκριμένα για αυτά των Νέων Ανδρών, Παίδων και Μίνι Παίδων.

Μετά εξάλλου την ολοκλήρωση της α’ φάσης, ακολουθεί η δεύτερη, που είναι προγραμματισμένη για 29-31 Μαρτίου (στους Παίδεςι καο 5-7 Απριλίου (σε Μίνι Παίδες και Νέους Ανδρες).

Ουσιαστικά, στους Νέους Ανδρες, συνεχίζει από την Κρήτη μονάχα ο ΟΦΗ μετά τον αποκλεισμό από την α’ φάση των Ν.Ο. Χανίων και Ν.Ο. Ρεθύμνου, ενώ όσον αφορά Παίδες και Μίνι Παίδες, η συμμετοχή είναι πιο “πλούσια” από την Κρήτη. 

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Ο όμιλος Κρήτης σε επίπεδο Παίδων περιλαμβάνει αποκλειστικά ομάδες της Κρήτης, αυτές που προκρίθηκαν ουσιαστικά από την α’ φάση. Η μοναδική, δηλαδή, που απουσιάζει είναι ο Ν.Ο. Αγ. Νικολάου.

Ν.Ο. Χανίων
Ν.Ο. Ρεθύμνου
ΟΦΗ
Πλιτς Πλατς

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ

Οι αγώνες της β’ φάσης σε επίπεδο Κρήτης για το πρωτάθλημα Μίνι Παίδων θα γίνουν στο κολυμβητήριο Χανίων. Στην προκειμένη περίπτωση, εκτός των κρητικών ομάδων θα λάβει μέρος και ο Νηρέας Χαλανδρίου.

Ν.Ο. Χανίων
Νηρέας Χαλανδρίου
Ν.Ο. Ρεθύμνου
Πλιτς Πλατς
ΟΦΗ

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, ο ΟΦΗ κληρώθηκε στον 1ο όμιλο Αττικής όπου θα έχει ένα πολύ δύσκολο έργο στη β’ φάση, αφού θα βρει απέναντί του πολύ δυνατές ομάδες.

Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
Βουλιαγμένη
ΑΕ Χαϊδαρίου
ΟΦΗ

karta antonis garden