Η ικανοποίηση του Πετράκη και η προαναγγελία μεταγραφών

Χανιά | 26 Αυγούστου 2018, 22:56

Την ικανοποίησή του για τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στο φιλικό με τον ΠΟΑ εξέφρασε ο Γιώργος Πετράκης, που προανήγγειλε και μεταγραφές.

Στην ουσία η ενίσχυση του ΑΟΧ/Κισσαμικού βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τις τελευταίες… πινελιές να απομένουν. Μάλιστα πριν τη σέντρα του ματς υπήρξε “πηγαδάκι” του Γ. Πετράκη με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Αντώνη Ροκάκη, όπου προφανώς θα συζητήθηκε το θέμα των τελευταίων προσθηκών, για την τόνωση της “γραμμής κρούσης.

Petrakis Rokakis

Ο 30χρονος προπονητής επισήμανε ότι με τα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα θα συνεχιστεί η δουλειά με σκοπό να υπάρξει η απαραίτητη ετοιμότητα με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Καταρχήν να ευχαριστήσω την ομάδα του Ατσαλένιου που έκανε αυτό το ταξίδι και ήρθε εδώ για να παίξουμε. Για μένα είναι σημαντικό ότι στην ουσία – όχι εξ ολοκλήρου – η διάθεση και κάποια στοιχεία από αυτά που δουλεύουμε στην προετοιμασία βγήκαν στο παιχνίδι. Σίγουρα παίζαμε με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας που φάνηκε κουρασμένη, αλλά εγώ αυτό που κρατάω είναι ότι η διάθεση, η στάση μας και η νοοτροπία μας ήταν σε καλό επίπεδο και κάποια στοιχεία βγήκαν, τα οποία δουλεύουμε και αυτό με ευχαριστεί. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, είναι καλό ότι έχουμε ακόμη έναν μήνα και με τα παιδιά που θα έρθουν θα δουλέψουμε πολύ καλά για να προετοιμαστούμε απόλυτα για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την πρόοδο προετοιμασίας της ομάδας: «Η μεγαλύτερη πρόοδος για μένα στην ουσία είναι ότι συνεχίζουμε χωρίς μυϊκούς τραυματισμούς, γιατί τα παιδιά είναι πολύ φορτισμένα αυτές τις ημέρες. Έχει γίνει πάρα πολλή δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Είμαι ευχαριστημένος πάρα πολύ από τη διάθεση. Μέχρι τώρα είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο και ακόμα καλύτερα».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad