Η “θέση” των “Blue Boys” για τη συνάντηση με τον Α. Ροκάκη

Χανιά | 18 Ιουλ 2018, 13:27

Με επίσημη ανακοίνωσή τους οι "Blue Boys", μετά τη συνάντηση που είχαν με τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός, Αντώνη Ροκάκη, αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ και του Ερ. ΑΟΧ, εκφράζουν τη στήριξή τους (και) στη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Η ομάδα τη φωνή μας και εμείς να χαρούμε με την πορεία της που αναμένεται εξαιρετική».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη διοίκηση στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου μιλήσαμε εφ’ όλης της ύλης για τη χρονιά που πέρασε. Ο Σύνδεσμος μίλησε αυτοπροσώπως με τον κ. Αντώνη Ροκάκη σε πολύ καλό επίπεδο όπου του εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας για Α) το θέμα του ονόματος, Β) την προσέλευση του κόσμου, Γ) τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα τελικά. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά ιδιαίτερα για το Σύνδεσμο, όμως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας ότι θα μας βοηθήσει στο μέγιστο δυνατό, θα έχουμε μία καλή συνεργασία και ειδικά στο γήπεδο. Επίσης μας διαβεβαίωσε με σιγουριά για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ότι θέτουμε τους υψηλότερους στόχους για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στην κατηγορία. Γιαυτό είδαμε ότι περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Η ομάδα τη φωνή μας και εμείς να χαρούμε με την πορεία της που αναμένεται εξαιρετική. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Ο.Χανιά “BLUE BOYS” για ακόμη μια χρονιά δεν αφήνει μόνη της την ομάδα και θα παραμείνει δίπλα σε μία προσπάθεια να φτάσει η ομάδα της πόλης μας στην πρώτη θέση. Στηρίζουμε και καλούμε όλα τα Χανιά να κάνουν το ίδιο. 

Blue Boys – Σ.Φ.Α.Ο.Χανιά

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad