Η ηρεμία που επέστρεψε και οι δηλώσεις με ενδιαφέρον του Πετράκη

Χανιά | 15 Ιανουαρίου 2018, 21:29

Η χαρά που προσφέρει η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος... επέστρεψε στον ΑΟΧ/Κισσαμικό μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, που είναι γεγονός ότι συνοδεύτηκε με μουρμούρα από τον κόσμο για ό,τι αφορά κυρίως την εμφάνιση που είχαν οι παίκτες στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Η χανιώτικη ομάδα χάρη στη νίκη που πέτυχε φτάνει τις τέσσερις στη σεζόν και σίγουρα μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη για ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Αλλωστε, σε 10 παιχνίδια που έχει δώσει, μετρά ακόμα και τρεις ισοπαλίες, όλες εκτός έδρας.

Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός ότι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό ήθελαν διακαώς αυτό το αποτέλεσμα. Μάλιστα, λόγω της πίεσης που υπήρχε για νίκη, ίσως έτσι μπορεί να εξηγηθεί η μέτρια εμφάνιση της ομάδας, η οποία σίγουρα σε άλλα ματς έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα και να έχει μια πιο καλή απόδοση. Οχι ότι κινδύνευσε από την Αναγέννηση Καρδίτσας που ναι μεν είχε μια καλή κυκλοφορία της μπάλας και μια διάθεση να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν είχε όμως ευκαιρίες, που είναι και το σημαντικότερο στοιχείο για να μπορέσει να σκοράρει.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑΚΗ

Επίσης, βαρύνουσας σημασίας είναι οι δηλώσεις που ακολούθησαν από τον Γιώργο Πετράκη στο τέλος του αγώνα. Ο 30χρονος τεχνικός, για όποιον πρόσεξε ή διάβασε τι είπε, στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του είναι μικροί σε ηλικία, άπειροι επί της ουσίας από την κατηγορία, παίρνοντας το μέρος τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι άδικο να τους γίνεται αυστηρή κριτική, καθώς ίσως οι προσδοκίες που υπάρχουν να μη συμβαδίζουν με το σχεδιασμό που χαράχτηκε από το ξεκίνημα της χρονιάς. Από την άλλη, οι πιτσιρικάδες του ΑΟΧ/Κισσαμικού είναι γεγονός ότι κατάφεραν με τις εμφανίσεις τους να ανεβάσουν τον πήχη, αλλά και πάλι θα πρέπει να υπάρξει μια επιστροφή στην πραγματικότητα, αφού σίγουρα η ομάδα αυτή δεν είναι έτοιμη ή σχεδιασμένη για να πάει να χτυπήσει τη 2η θέση και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Παρ’ όλα αυτά, έχει όλα τα εχέγγυα να καταφέρει μια καλή πορεία και γιατί όχι να φλερτάρει με μία από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας…

Estrella
/psiloritischania