Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης συνεχάρη την Εθνική

Στίβος | 16 Αυγούστου 2018, 15:38

Με ανακοίνωση της η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης συνεχάρη την αποστολή της Εθνικής ομάδας για την παρουσία της στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Η Ένωση τονίζει πως τα έξι μετάλλια και η πέμπτη θέση στην κατάταξη αποδεικνύουν ότι ο ελληνικός στίβος έχει παρόν, αλλά και μέλλον.

Αναλυτικά: «Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης και τα σωματεία του στίβου της Κρήτης, σας συγχαίρουν για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία του συνόλου των αθλητών και αθλητριών της εθνικής μας ομάδας, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου.

Τα έξι μετάλλια που κέρδισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, η πέμπτη θέση της χώρας μας στην κατάταξη των μεταλλίων μεταξύ των χωρών της Ευρώπης, οι αγωνιστικές παρουσίες των αθλητών και αθλητριών μας σε όλα τα αγωνίσματα και οι επιτεύξεις ατομικών και φετινών επιδόσεων κατά τη διάρκεια της κορυφαίας αγωνιστικής εκδήλωσης της χρονιάς, απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι ο ελληνικός στίβος, μέσα από τον προγραμματισμό και τις αποφάσεις της ομοσπονδίας μας, έχει παρόν, αλλά το σημαντικότερο έχει μέλλον και τις δυνατότητες να προβάλει τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο στέλνοντας μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας.

Παρακαλούμε να διαβιβάσετε, τα συγχαρητήρια μας και τις ευχαριστίες μας για τη χαρά του μας έδωσαν, στους 37 αθλητές – αθλήτριες μας που συμμετείχαν, στους προπονητές τους, στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομοσπονδίας μας».

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad