Η ευχαριστήρια τοποθέτηση του Λάκκα

Θησέας | 23 Ιουλίου 2018, 16:16

Σε ευχαριστήρια τοποθέτηση προχώρησε μετά την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα του Θησέα ο Σταύρος Λάκκας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Λάκκας ευχαριστεί τους ανθρώπους της ομάδας των Περιβολίων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του ενώ δεν παραλείπει να κάνει αναφορά στον προκάτοχό του, Βαγγέλη Ανδρεαδάκη, για τη σημαντική δουλειά που έκανε στην Ακαδημία.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό:

Οι σχέσεις με άλλους συνανθρώπους μας όπως επαγγελματικές, προσωπικές, οικογενειακές, φιλικές και άλλες, συνέχεια δοκιμάζονται. Κάπου εκεί λοιπόν στις δοκιμασίες βλέπουμε πράγματα στον χαρακτήρα των ανθρώπων που προηγουμένως δεν τα έχουμε δει. Ο τρόπος που θα τα αντιμετωπίσουμε θα μας κάνει πιο δυνατούς ή πιο ευάλωτους και εύθραστους μελλοντικά. Το ζήτημα δεν έχει νικητές και ηττημένους, όλοι μέσα απο τις δοκιμασίες παίρνουμε πράγματα και οφείλουμε να τα διαχειριστούμε μέσα μας για να γίνουμε καλύτεροι συνάδελφοι, συνεργάτες, φίλοι, σύζυγοι, γονείς και πάνω απο όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Μην απορρίπτουμε κανέναν στην ζωή μας γιατί για κάποιο λόγο βρέθηκε στο δρόμο μας και πρέπει μέσα απο την καθημερινότητα και την συναναστροφή μαζί του να προσπαθούμε να κάνουμε την ζωή μας και γενικότερα την κοινωνία καλύτερη. Αν πάλι δεν υπάρχει κώδικας επικοινωνίας με κάποιους ας τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του έχοντας νιώσει την ικανοποίηση της προσπάθειας για μια υγιή σχέση.

Κάπου εδώ λοιπόν και ενώ το ταξίδι έχει ξεκινήσει το 2010, φτάσαμε στην τιμητική προς το πρόσωπό μου πρόταση των διοικήσεων Θησέα & ΑΟΠ να αναλάβω ως τεχν. διευθυντής της Ακαδημίας. Η ευθύνη σίγουρα μεγάλη….καθώς θα διαδεχτώ κάποιον που ήταν πηγή έμπνευσης για μένα και δίπλα του πήρα και πήραμε όλοι στην ομάδα πολλά.
Η οικογένειά μου είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει και σίγουρα χρωστάω πολλά και στην γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Οι συνεργάτες και φίλοι μου Νίκος & Δημήτρης (Δημήτρης & Νίκος) αυτά τα δύο χρόνια στάθηκαν δίπλα μου με υπομονή και πολλές φορές ξεπερνώντας και τον εαυτό τους (προς το καλύτερο) για το καλό της Ακαδημίας και στήριξαν αυτο το πλάνο που είχαμε θέσει και φυσικά τους χρωστάω επίσης πολλά.

Οι διοικήσεις και των δύο ομάδων όλα αυτά τα χρόνια με περιέβαλαν με θέρμη και με έκαναν να νιώσω παιδί της ομάδας και τους ευχαριστώ τόσο γι`αυτό όσο και για την πρόταση να αναλάβω τα καθήκοντα του τεχν. διευθυντή.

Τέλος αφήνω τον μέχρι πρότινος συνεργάτη μου κύριο Βαγγέλη Ανδρεαδάκη, καθώς σίγουρα σε ‘μένα πρόσφερε πολλά, αλλά σίγουρα στην ομάδα και την Ακαδημία πολλά περισσότερα. Σίγουρα μας ενώνει (όχι μόνο) ο ύμνος του Θησέα που μαζί συνθέσαμε και ήταν ο καταλύτης για την επιτυχημένη συνεργασία μας και τα όσα αδύνατα κάναμε δυνατά και οι τέσσερις μας.

“Ο καθένας μόνος του μπορεί να πετύχει πολλά. Όλοι μαζί, όμως, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα”

Αυτό το όλοι μαζί έχει χαραχθεί για πάντα….
Φίλε (κύριε) Βαγγέλη σε ευχαριστώ για όλα

Mikel Chania Delivery

Rabona ad